GTA Online valentines DLC - Wat zit er allemaal in?

  Aanstaande zondag is het valentijnsdag en wat kun je nu het best doen op zo’n romantische dag als deze? GTA Online spelen natuurlijk! De nieuwe GTA Online Valentines DLC brengt namelijk nieuwe content naar de game toe.

  Van tijd tot tijd brengt Rockstar een update uit voor het online gedeelte van GTA 5. Zo gaf het bedrijf bij de kerst content vrij, maar ook werd enige tijd geleden de Executives And Other Criminals gereleased. De ontwikkelaar gaf voorafgaand aan deze content een kleine hint, door te zeggen dat er nog spullen aan de game toegevoegd zou worden waarop de speler verliefd zou worden.

  Dit keer is de update compleet in een jaren 20 en 30 jasje gegoten, dus je kunt jezelf er compleet uit laten zien als een klassieke, stijlvolle gangster. In deze special bekijk je alle inhoud van de GTA Online Valentines DLC!

  Stijlvolle mini limo!

  Op Valentijnsdag wil je natuurlijk wel een beetje een indrukwekkende entree maken. Dit doe je natuurlijk met de nieuwe editie van de Albany Roosevelt! Voor een prijs van 982.000 dollar is de zogeheten Albany Roosevelt Valor van jou. Een belangrijke feature van deze uitvoering, is dat hij ten opzichte van het origineel flink kan worden opgepimpt bij Los Santos Customs.

  De oorspronkelijke Albany Rooseveld werd in 2014 toegevoegd met The Valentine’s Massacre update, maar enige tijd was de auto niet meer te verkrijgen. Voor spelers die in deze originele versie van de maffiabak willen rijden is er ook goed nieuws, met de GTA Online Valentines DLC is hij weer terug van weggeweest!

  Klassiek geweer

  Wat is een GTA Online update zonder wapens? Jammer genoeg is er bij deze update niet heel veel nieuw wapengeweld aanwezig. Wat we wel kunnen verwachten van de GTA Online Valentines DLC is de Gusenberg sweeper, die uiteraard is geïnspireerd door de Thompson-SMG, ook wel bekend als de Tommy Gun.

  Ook de Gusenberg Sweeper zat eerder in een GTA Online update, maar deze werd na een maand tijd alweer verwijderd uit het assortiment. Het wapen is nu te koop bij Ammu-Nation voor 15.000 dollar.

  Overige items!

  Met Valentijnsdag is het zaak dat je ook even goed voor de dag komt. De GTA Online Valentines DLC maakt dit een stuk makkelijker. Deze zorgt er namelijk ook voor dat je de garderobe kunt uitbreiden met nieuwe kleding.

  Ook deze is in jaren 20- en 30 stijl en het is aardig wat. Verwacht kledingstukken als krijtstreep pakken en maffia-achtige hoeden. Vrouwelijke karakters kunnen onder andere nieuwe hoge hakken en lingerie verwachten.

  Naast de nieuwe lading aan kleren, komt er ook een nieuwe adversary modus beschikbaar. Deze heet Till Dead Do Us Part. In deze spelmodus is het de bedoeling dat je in tweetallen het gevecht aangaat. Wanneer één van de twee doodgaat, zal het andere teamlid zichzelf op dramatische wijze van kant maken en verliest het team automatisch.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.