Wat vind jij van het uitstel van Destiny 2? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 13 februari 2016 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee speelt af en toe graag een potje Destiny en laat die laatste stelling daar dan nu ook net over gaan. Want de tweede telg in de relatief kleine Destiny familie is uitgesteld naar 2017. Wat vinden jullie daar nu van dan? Welkom bij de Doe Mee!
De laatste keer vroegen wij wat jullie nou eigenlijk de tofste minigame in een game vonden. Je weet wel: de centrale missie van de game links laten liggen en lekker andere missies of spelletjes doen. Denk maar aan het vissen in de Zelda-titels of misschien zelfs Gwent in The Witcher 3: Wild Hunt. En dan is er ook nog Mario Party met talloze minigames. Die zitten er allemaal niet in deze week, maar wel de volgende van the commander:
Klopt, the commander, dat was ook een toffe minigame. De XGN Doe Mee heeft zich veel te vaak vergaapt aan die gokautomaten, waarbij je soms ook nog geld kon winnen en dus de eerdergenoemde wapens. De tofste gokautomaten uit de game zitten trouwens in de DLC Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep. Maar dat is dan even de mening van de Doe Mee zelf.
Goed, genoeg daarover. Het is tijd voor Destiny! Bungie’s shooter kwam alweer in 2014 uit voor vier verschillende consoles en heeft nu inmiddels drie DLC-pakketten achter zich liggen: twee kleinere en één grote. Gisteren werd bekendgemaakt dat Destiny 2 niet dit jaar moet verschijnen, maar pas in 2017. Liefhebbers van de game kunnen dit jaar echter nog een ‘grote update’ verwachten voor de game. Onze vraag is:

Wat vind jij van het uitstel van Destiny 2?

Zegt u het maar XGN’er! Want hoe kijken we daar tegenaan? Vind je het vervelend of misschien jammer dat hij is uitgesteld, of misschien wel fijn zodat je nog eventjes kunt knallen in Destiny zelf? Over de update die dit jaar nog moet verschijnen is nog niet veel bekend, maar wat verwacht jij daar van? Die vraag hoort niet bij de centrale vraag, maar de XGN Doe Mee is daar wel benieuwd naar.
Laat dat dus allemaal weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij het leuk, lief, fijn, jammer, zielverlammend of gewoon vervelend vindt. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe Doe Mee. Fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws