Alle GTA 6 geruchten uit 2017 op een rij

  We weten misschien helemaal niets over GTA 6, maar dat houdt ons totaal niet tegen. We willen de nieuwe GTA en we willen hem nu! Daarom hebben we hier 10 geruchten over de GTA 6 release.

  10. Volgens een analist komt de game in 2021 uit

  Er zijn een hoop geruchten over de mogelijke releasedatum van GTA 6. En één van deze geruchten is dat de game pas in 2021 uit zal komen. Sterker nog, volgens deze geruchten zien we pas in 2020 de eerste beelden! Moeten spelers echt nog zo lang wachten tot GTA 6?

  Volgens een analist die de industrie in de gaten houdt, moeten we dat inderdaad doen. Op dit moment is Rockstar natuurlijk hard aan het werk om Red Dead Redemption 2 op tijd af te krijgen. Het ontwikkelen van een game kost Rockstar meestal wel wat jaartjes, dus het idee dat de GTA 6 release nog jaren van ons verwijderd is, is best mogelijk.

  9. Alle GTA locaties zijn te bezoeken in GTA 6:

  Laten we overgaan op een gerucht over waar GTA 6 zich af zal spelen. Volgens een interview dat Rockstar heeft gehad met Digital Trends, wordt er aan gedacht om de connectie te leggen tussen verschillende locaties uit de GTA-reeks. Velen zouden het geweldig vinden om San Andreas, Liberty City en Vice City in één game te hebben.

  Maar hoe zou dat nu precies te werk gaan? Ja, daar kan niemand nog wat over zeggen, Het kan fast travel zijn, maar waarom zou Rockstar het simpel houden als het ook uitgebreider kan? Wie weet kunnen we straks wel een auto jatten en de snelweg opduiken, of een vliegtuig stelen en gewoon naar een nieuwe stad stelen. Alsof jij ooit een auto koopt in GTA.

  8. Een vrouwelijk speelbaar personage

  En wie zou dan die auto of dat vliegtuig moeten stelen? Volgens geruchten, een vrouwelijk personage! Ja, er wordt gesproken over een vrouwelijk speelbaar personage in GTA 6, wat volgens veel spelers wel kicken zou zijn. Een moordwijf dat ook echt moorden pleegt, alleen al voor die woordgrap willen mensen dat het gebeurt!

  En wie zou dit vrouwelijke personage spelen? Goed nieuws lezers, de geruchten spreken namelijk over niemand minder dan Eva Mendez! En dezelfde geruchten zullen je ook gelukkig maken als je meer van de mannen bent, haar tegenspeler zou door Ryan Gosling gespeeld worden. Voor iedereen die de showbizz niet bijhoudt: deze twee zijn getrouwd en zouden ook een getrouwd stel spelen in de game.

  7. Alleen online

  En nu naar een onderwerp waar veel over gediscussieerd wordt wanneer het gaat om gamen: games die altijd online moeten zijn. Volgens sommige geruchten wordt GTA 6 ook een game waarin je altijd online moet zijn om hem te spelen. Dit is dan vooral gebaseerd op het feit dat dit soort games steeds populairder worden bij sommige uitgevers en ook populair kan zijn bij Rockstar.

  Wordt de GTA 6 release echt een game die je alleen online kunt spelen? Als we naar de fans kijken, geloven zij er weinig van. GTA Online doet het misschien geweldig, maar we weten dat Rockstar enorm goed is in singleplayer games met een sterk verhaal. En voor dat soort games hoef je echt niet altijd online te zijn. Het zou vreemd zijn als GTA 6 opeens alleen maar een online modus zou hebben.

  6. GTA 6 werkt met VR

  We gaan van ongeloofwaardig naar compleet onwerkelijk met ons volgende gerucht, want wie komt nou op het idee om GTA 6 te laten werken met VR? Zie je het al voor je, alle moeders kwaad want je kunt nu mensen neersteken met een virtual reality bril op? Krijg je weer van die mensen die GTA de schuld geven van moorden in de echte wereld.

  Enfin, virtual reality is dus niet het eerste waar velen aan denken als we denken aan de GTA 6 release. Natuurlijk, virtual reality wordt steeds populairder en steeds meer games kunnen met deze nieuwe technologie gespeeld worden. Zelfs Rockstars eigen L.A. Noire heeft een speciale VR-versie. Maar of dit nou zo goed past bij GTA, dat weten mensen niet zeker.

  5. Je kunt de omgeving vernietigen

  Inderdaad, GTA heeft een mooi verhaal met interessante personages en gevarieerde missies, maar wat doet de gemiddelde GTA speler het liefst? De boel helemaal naar de gallemiezen blazen natuurlijk! Spelers blazen het liefst alles op, rijden auto’s in de prak en schieten mensen overhoop. Daarom is dit gerucht één van de meest passende tot nu toe: je kunt de hele stad kapotmaken!

  Willen spelers een game waarin je flatgebouwen op kunt blazen en van je speelwereld één grote puinhoop kunt maken? Natuurlijk wel, maar het is tegelijkertijd ook ontzettend onrealistisch. Want waar worden missies gehouden, bijvoorbeeld? Die gebouwen heb je nodig in de game dus hoe leuk het ook klinkt, velen denken niet dat dit ook echt gaat gebeuren.

  4. Je kunt je eigen personage maken

  Op het internet begrijpen ze het als niet iedereen een vrouw wil spelen in GTA, daarom presenteren ze een beter gerucht: de mogelijkheid om je eigen personage te maken. In GTA Online is dit al mogelijk en in veel andere games kun je ook het speelbare personage aanpassen tot het er uit ziet zoals jij dat wil. Het is best een mogelijkheid als GTA 6 ook die optie aan zou bieden aan spelers.

  Op die manier kan iedereen er uit zien zoals hij wil, een mooie oplossing voor iedereen die het niet eens is met de hoofdpersonages van GTA tot nu toe. Het heritage systeem dat gebruikt wordt in GTA Online kan terugkeren, maar de GTA 6 release kan ook een super uitgebreide character creator krijgen.

  3. Je kunt heel Noord-Amerika zien

  Zijn Vice City, San Andreas en Liberty City niet genoeg voor je? Dan kun je wel met dit gerucht uit de voeten, want volgens sommige mensen zal GTA 6 zich afspelen in Noord-Amerika. Ja, dat is niet fout geschreven, de game speelt zich misschien af in de volledige Verenigde Staten. Dat is pas een enorme spelwereld.

  Dit gerucht is geweldig, maar is het ook geloofwaardig? Op zich is het best een mogelijkheid, ook al lijkt het nogal ambitieus. De werelden van GTA games worden steeds groter, dus waarom zou Rockstar er niet een schepje bovenop doen? Games als Far Cry en Fallout hebben al grote werelden en laten zie dat het werkt, dus voor GTA kan dit ook werken.

  2. Alle oudere personages komen terug

  Dit zou toch mooi zijn, als alle personages opeens in één game zouden zitten. Toppers als Gay Tony, Niko en Trevor allemaal in één verhaal. Mensen op het internet zien dit blijkbaar wel zitten, want het is een populair gerucht over de GTA 6 release. Komt het voort vanuit enige bronnen? Dat niet, maar voor veel spelers geeft het toch wel een nostalgisch gevoel.

  Of dit ook echt gaat gebeuren, dat weten we niet zeker. Rockstar brengt juist met elke nieuwe game weer nieuwe personages de wereld in en ergens is dat leuk. Natuurlijk blijft er wel een rode draad lopen door alle GTA-spellen, maar spelers moeten niet denken dat deze draad opeens een rode knoop wordt. Mocht dit gerucht toch uitkomen dan zeggen fans er zeker geen nee tegen.

  1. Tijdreizen

  We hebben het beste voor het laatste bewaard uit de geruchtenmolen: er zijn namelijk geluiden dat GTA 6 gaat over tijdreizen! Nu horen we jullie denken: tijdreizen is toch veel meer iets voor Saints Row en niet voor GTA? En dan zijn velen het roerend met jullie eens, maar wie weet is het mogelijk en wie weet is dit gerucht op waarheid gebaseerd!

  Waar is dit gerucht eigenlijk op gebaseerd? Het komt van een mod voor de PC-versie van GTA Vice City, die spelers allerlei dingen laat doen, waaronder het reizen door de tijd. Daarnaast kun je met de mod ook ruimtereizen en dat zou ook supermooi zijn in de GTA 6 release. Een illegale, intergalactische drugshandel opzetten klinkt als een droombaan!

  Wat verwachten jullie van de GTA 6 release?

  Nu we wat geruchten hebben besproken, is het jullie beurt om te speculeren! Laat ons in de comments weten wat jullie verwachten en willen zien in GTA 6, wij zijn namelijk razend benieuwd! Wil je meer lezen over deze game waar iedereen met smart op wacht, lees dan verder over vijf steden die we willen zien als GTA 6 setting, of vijf GTA characters die we in de GTA 6 release willen zien.

  Dit artikel is op 18 mei 2020 bijgewerkt.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.