Wat verwacht jij van God of War? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 27 januari 2018 om 15:00
xgn google image
Over drie maanden mogen we aan de slag met de god van oorlog, Kratos, in God of War. De XGN Doe mee vraagt dan ook naar jullie verwachtingen en blikt terug op de Nintendo Labo. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij wat jullie van het onlangs aangekondigde Nintendo Labo. Nintendo blijft innoveren en wil een interactieve ervaring leveren waarbij je kartonnen bouwwerken in elkaar kunt zetten, die dan weer iets bijdragen aan de speelervaring op de Switch. De meesten van jullie vinden het leuk, maar zien ook dat de doelgroep voornamelijk kinderen is. GamingTime heeft deze week het laatste woord over de Labo:
Eerlijk gezegd heeft de XGN Doe Mee daar niet zoveel aan toe te voegen, dus we gaan snel verder. Afgelopen week zagen we meerdere nieuwsberichten voorbijkomen: BioWare’s nieuwste titel, Anthem, die is uitgesteld naar 2019 en schijnbaar is de studio ook bezig met een nieuwe Dragon Age. Maar we zagen ook een nieuwe God of War trailer plus de releasedatum: op 20 april krijg je de controle over Kratos weer. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van God of War?

Op de E3 van 2016 werd de game aangekondigd en, in tegenstelling tot de andere titels, de titel draait om de Noorse mythologie en niet de Griekse. De trailer kun je hierboven zien en belooft weer veel epische gevechten. Maar wat verwachten jullie verder van de game? En zou deze God of War een goed instapmoment zijn voor nieuwe spelers?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jullie datgene verwachten van God of War. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws