Dit was het grootste nieuws op XGN.nl in 2016

  Het jaar is weer bijna om, dus het is tijd om de balans op te maken. Van welke onderwerpen konden jullie geen genoeg krijgen en welke artikelen werden dit jaar allemaal het best gelezen? We hebben het grootste nieuws hier voor jullie op een rijtje gezet!

  We hebben in 2016 genoeg inspiratie gehad om jullie weer te voorzien van nieuws, reviews, previews, specials en achtergrondartikelen. Er is weer een jaar vol met gebeurtenissen voorbij gevlogen, dus het is de hoogste tijd om even stil te staan bij de belangrijkste gebeurtenissen en het grootste nieuws met betrekking tot gaming. In deze special lopen we alle meest gelezen artikelen van 2016 na met jullie!

  1. Pokémon GO nieuws

  Pokémon was dit jaar weer helemaal hot en dat hebben we gemerkt hier bij XGN! De lijst met meest gelezen artikelen wordt gedomineerd door artikelen over Pokémon GO. Dé hype van 2016 op het gebied van games heeft aardig wat oproering veroorzaakt en jullie wilden massaal weten hoe je die game nu eigenlijk vóór de officiële release kon installeren.

  Het artikel dat dit jaar het meest gelezen is door jullie is dan ook de downloadtutorial voor iOS, op de voet gevolgd door onze downloadtutorial voor Android. Toen de Europese release van Pokémon GO dan eindelijk langzaam maar zeker begon, bleken jullie nog steeds erg geïnteresseerd in het nieuws rondom de populaire mobiele AR-game. De app was zelfs zo populair dat de servers van de game bezweken onder het grote aantal dagelijkse spelers.

  Toch bleken jullie ook wel geïnteresseerd te zijn in manieren om al die Pokémon nog sneller te verzamelen, want de handige apps en hulpmiddelen schoten als paddenstoelen uit de grond en daar wilden jullie wel het fijne van weten. Bovendien waren jullie ook wel benieuwd wanneer er in jouw gebied nieuwe Pokéstops verschenen en hoe je die kunt aanvragen.

  Niet geheel onverwachts waren ook de zeldzame en legendarische Pokémon erg populair en wilden jullie wel weten welke Pokémon nu eigenlijk het allerbeste zijn en waar je ze allemaal kunt vinden. Ook bleken jullie te willen weten waar je de verschillende voorwerpen nu precies voor moet gebruiken. Verrassend was overigens dat ook producenten van powerbanks bij de release van Pokémon gebaat waren, want de app zuigt je batterij binnen de kortste keren leeg!

  2. Black Friday aanbiedingen

  Naast alle Pokémongekte blijken jullie ook wel geïnteresseerd te zijn in de beste deals. Onze Black Friday artikelen zijn dan ook enorm goed gelezen dit jaar. Het evenement dat oorspronkelijk in Amerika begon, heeft nu ook in Nederland voeten in de aarde gekregen en dat hebben we geweten!

  De meesten van jullie bleken overigens geïnteresseerd te zijn in de deals bij de Media Markt, want dat artikel werd verreweg het meest gelezen.

  3. PlayStation 4 Slim vs. PlayStation 4 Pro

  Sony heeft hoge ogen weten te gooien dit jaar met de onthulling van twee nieuwe versies van de PlayStation 4, maar het verschil tussen de twee was niet voor iedereen even duidelijk. Het is dan ook niet gek dat ons artikel, waarin we de twee consoles vergeleken erg goed bekeken is.

  4. Grand Theft Auto 6

  Het jaar is voorbij zonder een officiële aankondiging van GTA 6, maar dat weerhield jullie er niet van om ons artikel met GTA 6 geruchten helemaal stuk te lezen. Het is niet gek dat jullie na zo'n topgame als GTA 5 meer willen en het verbaast ons dan ook niets dat dit artikel zo goed gelezen is!

  5. Netflix aanbod

  Naast al dat gamen moet er natuurlijk af en toe ook tijd gemaakt worden om lekker op de bank te ploffen en een toffe film of serie te kijken. Vandaar dat ons overzicht met titels die toegevoegd gaan worden aan het Netflix aanbod het ook weer zo goed deed afgelopen jaar.

  Bovendien hadden we voor jullie de beste series uit het nieuwe aanbod op een rijtje gezet en ook daar bleken jullie wel in geïnteresseerd te zijn!

  6. F1 2016

  Van rustig op de bank series kijken, vliegen we snel door naar ronkende motoren en snelheidsduivels. Het succes van Max Verstappen heeft Formule 1 racen weer vol in de spotlights gezet en het is dan ook niet gek dat de bijbehorende game veel nieuwe fans heeft bemachtigd dit jaar!

  7. Nintendo Classic Mini NES

  Toen duidelijk werd dat Nintendo één van de meest iconische game consoles aller tijden in een kleinere versie ging uitbrengen, waren jullie enorm enthousiast. Dat de console binnen no-time niet meer te verkrijgen was, is jammer, maar hopelijk gaat dit nog goedkomen!

  8. PSN offline

  De NES Mini was overigens niet het enige dat voor veel mensen onbereikbaar bleek dit jaar, want ook het PlayStation Network heeft wat problemen gehad in 2016. Jullie wilden daar wel het fijne van weten en ons nieuwsitem is dan ook enorm goed gelezen dit jaar, al hadden we liever positief nieuws gebracht natuurlijk.

  9. Pokémon Sun & Moon release

  Ongetwijfeld zal de release van Pokémon Sun en Pokémon Moon enorm veel baat hebben gehad bij het succes van Pokémon GO, want door de opgeleefde Pokémon hype keerden veel fans terug naar de serie. Jullie waren massaal benieuwd naar de officiële releasedatum van de zevende generatie Pokémongames, toen de releasedatum eindelijk bevestigd werd, werd ons nieuwsitem dan ook erg goed gelezen.

  10. Whatsapp end-to-end encryption

  Whatsapp kwam dit jaar volop in het nieuws toen de berichtenservice ondersteuning kreeg voor end-to-end encryption. Wat dat precies inhield hebben we destijds in een artikel uitgelegd en veel mensen bleken hier wel geïnteresseerd in te zijn, want dit artikel werd enorm goed gelezen.

  2016 stond dus vooral in het teken van Pokémon, Netflix, aanbiedingen, GTA 6, Max Verstappen en privacy tijdens het Whatsappen, een veelbewogen jaar met hoogte- en dieptepunten. We zijn enorm benieuwd wat 2017 ons gaat brengen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.