Gratis Xbox Live Gold games december 2017 - Wat spelen we deze maand?

  Er zijn weer een flink aantal games gratis met Xbox Live Gold deze maand. Maar wat kunnen we de komende maand nou precies spelen? Dat kun je zien in ons gratis Xbox Live Gold games december 2017 overzicht.

  Back to the Future: The Game

  Telltale was al enige tijd expert in het maken van episodische games, maar brak in 2010 definitief door met Back to the Future: The Game. Marty McFly en Doc, hoofdpersonages uit de filmreeks, maakten ook hun opwachting in de games en brachten een geheel nieuw avontuur. Doc is namelijk gestrand in de jaren 30 en Marty moet hem daaruit zien te halen.

  Dit doe je niet in third person of iets dergelijks, want het is een avontuurlijke point-and-click game. Het camerastandpunt staat vast en je beweegt je door de levels heen door naar de randen van het scherm te lopen. Het grote doel is natuurlijk om aanwijzingen te vinden die je tot Doc leidt.

  Back to the Future: The Game is van 16 december tot en met 15 januari gratis te downloaden uit de Xbox Store.

  Warhammer: End Times - Vermintide

  Waar we de Warhammer games vooral kennen als strategische PC games, is deze game voor de console wel een tikkeltje anders. Het is namelijk een first person avonturengame waarin je samen met drie andere personages de Skaven rattenplaag moet zien te bestrijden.

  En dat gaat je niet zo gemakkelijk af in Warhammer End Times - Vermintide, want het is een co-op game. Is co-op per definitie lastig dan? Nee, maar in deze Warhammer game kun je niet zonder de hulp van jouw kompanen. Probeer je namelijk in je eentje een horde ratten te slachten, dan ben jij waarschijnlijk degene die geslacht wordt.

  Warhammer: End Times - Vermintide is van 1 december tot en met 31 december gratis te downloaden uit de Xbox Store.

  Child of Eden

  Ja, dat ziet er best spectaculair uit. En dat voor een Xbox 360 game! Child of Eden is namelijk één van backwards compatible 360 games die je op zowel die console als op de Xbox One kunt spelen.

  In een tijd dat de mensheid het universum in zijn geheel gaat verkennen, heb jij de controle over Eden, een soort artistieke versie van het internet. In Eden zitten de herinneringen van Lumi, het eerste kind dat in de ruimte geboren is. Die herinneringen worden alleen een beetje dwarsgezeten door een virus, dus dat moet jij uitschakelen.

  Serieus, duidelijker dan dit krijgen we het niet. Child of Eden is een bijzonder artistieke game met ook hele artistieke gameplay. Gelukkig hebben we bij de originele release een review geschreven, waarin de game een 8,5 kreeg.

  Child of Eden is van 1 december tot en met 15 december gratis te downloaden uit de Xbox Store.

  Marlow Briggs and the Mask of Death

  Waarschijnlijk denk je bij het lezen van deze titel aan een één of ander intelectueel boek over een super detective die een geheime Egyptische schat vindt. Fout! Marlow Briggs and the Mask of Death gaat over één man, Marlow Briggs geheel verrassend, die de wereld moet redden en daarbij tal van vijanden afslacht.

  Al is afslachten niet het enige wat je moet doen in deze avontuurlijke hack and slash game. We verklappen het namelijk al een beetje, je bent op avontuur en daarbij moet je de nodige obstakels kunnen passeren. Klim, klauter en vecht er maar op los in deze backwards compatible Xbox 360 game!

  Marlow Briggs and the Mask of Death is van 16 december tot en met 31 december gratis te downloaden uit de Xbox Store.

  Gratis Xbox Live Gold games december 2017 - Wat ga jij spelen?

  Dit was het gratis Xbox Live Gold games december 2017 overzicht. Een stuk minder games dan bij PlayStation Plus dus, maar dat mag de pret niet drukken. Welke games ga jij sowieso spelen? Laat het ons weten!

  Om te profiteren van de gratis games moet je natuurlijk wel een Xbox Live Gold abonnement. Een lidmaatschap van drie maanden kost zo'n 20 euro.

  Back to the Future: The Game

  Verkijgbaar vanaf 30 march 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.