10 goedkope kerstcadeaus 2017 - Tech, tech en tech!

Article
woensdag, 06 december 2017 om 17:03
xgn google image
Sinterklaas is inmiddels al voorbij en dus staat de kerstman alweer op de deur te kloppen. Hoog tijd dus om wat goedkope kerstcadeaus 2017 uit te lichten. Vandaag gaat de aandacht uit naar tech. Welke gadgets raden wij aan? Lees snel verder om daar achter te komen!
Vandaag lichten we dus de goedkope tech uit. Als regel hanteren wij 50 euro, al zal je in dit artikel nog wel eens een uitzonderingsgeval zien. We trappen af met:

Amiibo

Op het eerste oog zal je denken dat de amiibo figuurtjes niks meer zijn dan simpele Nintendo speelgoedpoppetjes. Niks is minder waar, want door de figuurtjes door je Nintendo Switch te laten scannen krijg je allerlei extra's in games. Dat kan een extra outfitje zijn, maar soms ook compleet nieuwe missies in games.
Een voorbeeld. Als je in Super Mario Odyssey de Mario Trouwoutfit amiibo langs de scan van je Switch haalt, krijg je ingame de beschikking over dit trouwoutfit. Een leuke, interactieve manier dus om extra's te verdienen in games.
De amiibo figuurtjes zijn los voor zo'n 16 euro verkrijgbaar, al zijn sommige, zoals Zelda, iets duurder. Er zijn er tientallen, dus om ze allemaal te verzamelen duurt wel even. Op de officiële site van Nintendo kun je alle figuurtjes vinden. De ideale goedkope kerstcadeaus voor 2017 heb je er mee in huis.

Chromecast

De Chromecast is een apart stukje techniek, maar wel één van de beste kerstcadeaus voor 2017. Het is een klein apparaatje dat je via een ingebouwde HDMI kabel in je tv stopt en met je telefoon bedient. Op die manier kun je je Android of iOS apps afspelen op je televisie. De apps die het tenminste ondersteunen, al zijn dat er ook meer dan genoeg. Onder meer YouTube, Netflix, Spotify, HBO en Google Chrome ondersteunen Chromecast gebruik.
De Google Chromecast is voor 40 euro verkrijgbaar bij bol.com.
122486

Trust Urban Primo Powerbank 10.000 Mah

Heb je wel eens last van een lege mobiel zonder dat er een stopcontact in de buurt is? Dan is een mobiele powerbank de ideale oplossing, maar lang niet elke is even goed. Toch is de Trust Urban Primo er één van hoge kwaliteit en daarom één van de beste kerstcadeaus voor 2017.
Voor slechts 22 euro heb je een powerbank die je telefoon tot 40 uur aan extra vebruik levert. Althans, bij de iPhone 5S, want daar is het apparaat op getest. Niet dat het enkel als mobiele oplader fungeert, want de Urban Primo heeft een zaklampfunctie. Zo kun je je mobiel ook 's nachts opladen, terwijl je door donkere bossen loopt.
De Trust Urban Primo Powerbank is voor 22 euro verkrijgbaar bij bol.com.
122487 1

JBL Go

We kennen JBL natuurlijk van de populaire kasten van speakers, maar het bedrijf blijkt ook in staat om kleine, mobielere varianten te maken. De JBL Go is er één van. Dit kleine vierkante kastje kan moeiteloos muziek van je telefoon afspelen en brengt je zelfs in staat om te bellen.
Met een batterijduur van 5 uur kun je een flinke middag genieten van de JBL Go, die inmiddels meer dan 1 miljoen keer verkocht is. Voor slechts 25 euro is deze JBL speler de ideale mobiele bluetooth voor onderweg. Al hoef je er niet op te rekenen dat je een lange autorit naar Zuid-Frankrijk ermee volmaakt.
De JBL Go is voor 25 euro verkrijgbaar bij de Media Markt. Voor jou één van de beste goedkope kerstcadeaus voor 2017?
122489

Razer Kraken USB Headset

Dit is dus één van de uitzonderingsgevallen, want de Razer Kraken kost 52 euro. Waarom dan toch het benoemen waard? Simpel, we hebben te maken met een uitstekende koptelefoon voor zo'n lage prijs. Met zijn 7.1 surround geluid biedt de Kraken een intense game-ervaring, terwijl je ook flink op kunt gaan in een spannende Netflix serie.
Nog een voordeel: de Razer Kraken USB is te gebruiken op zowel de PC als de PlayStation 4. Let wel op, veel gebruikers zeggen dat de koptelefoon best kwetsbaar is. Ga er dus voorzichtig mee om, want 51 euro is zo weggegooid.
De Razer Kraken USB is voor 52 euro verkrijgbaar bij bol.com.
122490

Microsoft Xbox One Play & Charge Kit

Word je ook altijd knettergek van de Xbox One controller batterijen die om de haverklap leeg zijn? Dan is de Microsoft Xbox One Play & Charge Kit de perfecte oplossing. Je hebt nu namelijk één grote batterij die je kunt opladen voor, tijdens en na het gamen. Dit tijdens de kabel die je vanaf je controller in de Xbox kunt stoppen, waardoor de batterij binnen vier uur wordt opgeladen.
Een ideaal middel toch? Hij is voor 25 euro verkrijgbaar bij Nedgame.
122491 1

Sharkoon Skiller PRO Qwerty Gaming Toetsenbord U

Wanneer je een fanatieke PC gamer bent, voldoen de standaard accessoires niet meer. Alles moet eruit en vervangen worden voor iets wat snel gamen in de hand werkt. Zo ook het toetsenbord, want dat moet ook ideaal voor gamers zijn. Wat dan goed voldoet is de Sharkoon Skiller PRO Qwerty Gaming, die voor budgetprijs een prima game-ervaring levert.
De Sharkoon Killer PRO Qwerty Gaming beschikt over veel extra toetsen die tijdens het gamen ideale shortcuts kunnen zijn om snel een bepaalde aanval uit te voeren of om een wapen te selecteren. Voor 30 euro zeker geen verkeerde koop, al zijn er natuurlijk betere spelers op de markt, maar daar betaal je natuurlijk ook meer voor. Desondanks is dit toetsenbord één van de betere goedkope kerstcadeaus van 2017.
De Sharkoon Skiller PRO Qwerty Gaming is voor 30 euro verkrijgbaar bij bol.com.
122495 2

House of Marley Smile Jamaica oortjes

Als we het dan over goedkope kerstcadeaus voor 2017 hebben, dan zijn de House of Marley Smile Jamaica oordopjes niet geheel voor de hand liggend. Jamaica is immers zo zomer als wat. Toch willen we je dit niet onthouden. Ze zijn immers niet voor niets bekroond tot beste betaalbare oortjes hier op XGN.
Voor niet eens twintig euro heb je reggaeachtige oortjes in handen die je oren doen plezier. Dit komt door het rijke, warme geluid die de oordoppen produceren. Daarnaast zijn de kabeltjes van stof, waardoor ze niet in de knoop kunnen raken en ook lastiger stuk gaan. Goedkoop is geen duurkoop in dit geval.
De House of Marley Smile Jamaica oortjes zijn voor 19,90 euro verkrijgbaar bij de Media Markt
122496

Trust GXT 152 Exent Illuminated Gaming Muis

Waar we eerder al een goedkopere gametoetsenbord uitlichtten, is het nu de beurt aan de Trust GXT 152 Exent Illuminated gaming muis. Voor slechts 20 euro heb je daar een comfortabele muis mee in de vingers.
Dat komt in de eerste plaats dankzij het aparte design die ervoor moet zorgen dat je urenlang achter elkaar kunt gamen. Daar helpen de rubberen gripjes aan de voorkant ook wel aan mee, want die zorgen ervoor dat je vingers niet van de muis af glijden. Daarnaast zorgen de kleine knopjes aan de zijkant ervoor dat je zonder moeite kunt verwisselen van wapen of, wanneer je op het web surft, webpagina.
De Trust GXT 152 Exent Illuminated gaming muis is voor 20 euro verkrijgbaar bij bol.com.
122498

Syma X11C Drone

Waar we hierboven vooral wat praktische gadgets benoemd hebben, sluiten we af met iets wat niet geheel alledaags is: een drone. Dit is namelijk toch de meest typische, soms onnutige gadget als je er één probeert te visualiseren in je hoofd.
De Syma X11C is het best te omschrijven als een drone voor beginners. Hij is namelijk met een simpele controller, die overigens op die van de Xbox lijkt, te besturen en kan aardige beelden schieten met zijn 2 megapixel camera. Daar blijft het eigenlijk wel bij, want andere extra functies zoals livestreamen zijn hiermee niet mogelijk. Dat is de kanttekening van de goedkope prijs.
De Syma X11C Drone is voor 46,45 euro verkrijgbaar bij bol.com. Het betreft dan wel de rode versie. In andere kleurstellingen is die namelijk wat duurder.

Goedkope kerstcadeaus 2017 - Welke koop jij?

Het duurt dus niet lang meer voordat het kerst is. Daarom zijn wij wel benieuwd naar wat jij gaat halen van de gadgets uit dit goedkope kerstcadeaus 2017 overzicht. Of ga je flink de portemonnee trekken? Laat het ons weten in de comments!