De top 5 beste monitors tijdens het MMD en AOC event!

  Er was onlangs een evenement van MMD en AOC waarbij een aantal toffe monitors tentoon werden gesteld. Samen met Philips werd de presentatie over verschillende nieuwe en oude modellen gehouden en dit zijn de vijf beste monitors die ons meteen opvielen. Krachtpatsers!

  5. AOC PDS271 - 299 euro

  Deze monitor stal niet per se de show omdat hij zo groot, zo klein, zulke hoge specificaties of wat dan ook had, nee. Hij zag er gewoon ongelooflijk goed uit en was ook nog eens compact! Iedereen wordt namelijk mega gek van te veel draden, daarom hebben ze bij AOC een oplossing bedacht: één simpele adapter die alle kabels verbindt met elkaar, handig en het ziet er ook nog mooi uit!

  Ook het design was mooi van deze monitor. Het beeldscherm, van 27 inch, heeft dan ook de Computex Award design 2017 gewonnen. De zijkanten bestaan zo goed als alleen maar uit scherm en is in het bezit van de IPS technologie. Met het Full HD scherm maakt het een prima monitor voor het zakelijke hedendaagse gebruik en heeft daarmee een plekje veroverd in dit lijstje van beste monitors!

  4. Philips 349X7FJEW - 799 euro

  Deze Philips monitor is een Ultra Wide curved monitor is 34 inch en heeft een fantastische look. Beelden en vooral de kleuren worden haarscherp weergegeven op deze monitor. De monitor is namelijk in het bezit van een 117,3% dekking van het sRGB kleurenprofiel.

  Een andere hele fijne functie van deze monitor is de SoftBlue technologie. SoftBlue zorgt ervoor dat de blauwe kleuren, die na een lange tijd pijn aan je ogen zullen doen, zullen worden gefilterd. Vrij normaal zou je denken, maar deze techniek filtert de felle blauwe kleuren eruit zonder ervoor te zorgen dat de kleur er anders uit komt te zien. Als klap op de vuurpijl kun je deze prachtige monitor ook nog helemaal instellen naar hoe jij dat wil

  3. AOC AG322QCX - 543 euro

  Deze AOC monitor staat op nummer drie in dit lijstje en is een prima beeldscherm om mee te gamen. Met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels zorgt voor fijne beelden om op te gamen en de verversingsfrequentie van 144 Hz helpt ook heel erg mee.

  Het scherm heeft een prima grootte met 31,5 inch. Het enige minpuntje aan dit scherm is de responstijd van 4 ms, al is het nog maar de vraag hoe erg dit je zal opvallen met het blote oog.

  2. AOC AG251FG - 490 euro

  Dit is één van de beste monitors die getentoonsteld is op het evenement. De beelden die werden afgespeeld gingen nog sneller dan Usain Bolt over de finish, want met 240 Hz worden gamebeelden rete snel op het scherm weergeven. Even in Jip en Janneke taal, 240 Hz betekent dat het beeld 240 beelden per seconde afspeelt.

  Daarnaast beschikt het 24,5 inch grote scherm over G-sync en een responstijd van 1 ms, daarmee is haperen of elke andere vorm van onderbreking verleden tijd. Games zullen super smooth lopen op dit beeldscherm. Tot slot is het scherm ook nog in het bezit van Shadow Control, daarmee kunnen donkere beelden op het scherm alsnog goed worden weergeven.

  1. AOC AGON AG352UCG - 899 euro

  Deze monitor was een echte eyecatcher en staat mede daarom op één in het lijstje van beste monitors, hij valt al vanaf punt één meteen op vanwege het Ultra Wide scherm. Al is dit niet het enige, deze monitor is namelijk ook nog eens curved! Hierdoor worden dingen als gamen, maar ook grafisch ontwerpen nog aantrekkelijker!

  De monitor kreeg ook nog eens een Excellent Award achter zijn naam en heeft een vrij hoge resolutie van 3440 bij 1440 pixels. Eén van de andere punten waarmee deze 35 inch monitor pronkt is G-sync, de technologie die er mede voor zorgt dat je tijdens het gamen geen haperende beelden zal tegenkom. Al met al een toppertje dus!

  Beste monitors op het event - Gamen!

  Op het event van AOC en MMD werden wij dus voornamelijk erg warm van de monitors voor het gamen, maar ook de andere beeldschermen zagen er goed uit. Dus of je nou meer van het gamen bent of het zakelijke werk, voor ieder wat wils!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.