Call of Duty Black Ops Cold War kopen? Dit zijn alle edities!

  Het was even zweten, maar ook Call of Duty is dit najaar weer in de winkel te vinden met een nieuwe game. De 2020 editie heet Call of Duty Black Ops Cold War en komt in verschillende edities uit. Als jij Call of Duty Black Ops Cold War wilt kopen, heb je geluk, want wij zetten alle edities op een rijtje!

  Call of Duty Black Ops Cold War staat gepland voor een release op 13 november voor de PS4, Xbox One, PC en komt tevens naar de PS5 en Xbox Series X. Wij leggen je precies uit wat er in iedere editie van de game zit, hoe je deze kunt kopen en welke voordelen het heeft om de game nu alvast te pre-orderen.

  Call of Duty Black Ops Cold War - Standaard editie

  Net als ieder jaar is er de meest bekende versie van de game, namelijk de standaard editie. Deze heeft de game op disc maar steekt dit jaar net wat anders in elkaar. Wegens next-gen-versies van de game steekt de koop net wat anders in de steel van de spreekwoordelijke vork.

  Wie de PS4- of Xbox One-versie haalt, kan namelijk een digitale upgrade van 10 euro kopen om ook de next-gen versie te krijgen. Voorwaarde is wel dat je de game dan met disc in je next-gen console hebt als je de game wil spelen.

  In Call of Duty Black Ops Cold War ga je verschillende locaties van de Koude Oorlog bezoeken. Zo komen Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije, het KGB-kwartier van de Sovjets en meer aan bod. De game is een direct vervolg op de originele Black Ops namelijk. Verwacht Mason en Woods dan ook terug te zien.

  Call of Duty Black Ops Cold War - Cross-gen Bundel

  Naast de normale variant van de game is er natuurlijk ook een iets duurdere versie die ook wat meer extra’s heeft. Dit jaar heet deze editie de Cross-gen bundel. In deze editie zitten allerlei voordelen. Deze zijn namelijk alsvolgt:

  • Call of Duty Black Ops Cold War
  • Digitale upgrade voor next-gen versie
  • Early Access tot de Open bèta*
  • Iconische Operator Frank Woods en een wapenblauwdruk van een aanvalsgeweer voor direct gebruik in Call of Duty®: Modern Warfare® en Warzone

  Het pre-orderen van de game komt dus ook met een aantal voordelen. Zo krijg je Early Access tot de Open Beta van de nieuwe multiplayer. Tevens krijg je een speciale Operator Frank Woods skin die je direct in Call of Duty Modern Warfare en Warzone kunt gebruiken.

  Call of Duty Black Ops Cold War - Collector’s editie

  Als laatste is er natuurlijk ook de grootste versie van de game: de Ultimate Edition. Dit jaar zit deze weer boordevol met extra’s met als klap op de vuurpijl alvast de Battle Pass waarin je gelijk 20 Tiers kunt overslaan. Hieronder zetten we alle voordelen op een rij:

  • Call of Duty Black Ops Cold War
  • Cross-gen-bundel
  • Land, Zee en Lucht-pack
  • 3 Operator-skins
  • 3 voertuig-skins
  • 3 wapenblauwdrukken
  • Battle Pass-bundel (Battle Pass voor 1 seizoen + 20 Tierskips)
  • Confrontation Weapons Pack

  De Ultimate Edition is wel weer een stukje duurder dan de Cross-gen-bundel, maar dat is logisch. Er zijn immers extraatjes die niet in de andere edities zitten. Je kunt deze speciale editie hieronder bestellen.

  Dit zijn de Call of Duty Black Ops Cold War edities op rij!

  Natuurlijk komen er ook next-gen versies van de game uit. Zodra hier meer details over worden onthuld, vullen we dit bericht direct aan. Voor nu zijn dit alle Call of Duty Black Ops Cold War edities op een rij. Laat ons in de reacties weten welke editie jij wilt kopen!

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.