Gratis PS Plus games juli 2016 vanaf vandaag beschikbaar

  PlayStation gamers opgelet Je kan weer aan de slag met een collectie aan games, voor helemaal niks! De gratis PS Plus games juli 2016 zijn vanaf vandaag te downloaden en er zitten weer een aantal tijdverdrijvers tussen. Lees snel verder en hark die titels binnen!

  Gratis games zijn nooit verkeerd, en vooral niet als er echt wel wat interessante titels tussen zitten. Je vorige maand aan de slag met NBA 2K16, maar nu komt er nog een titel langs van een populaire franchise. De stand-alone DLC van Saint's Row 4, Gat Out of Hell, is een van de games die je voor de PS4 kan downloaden. Deze knotsgekke sandbox game is precies wat je van de franchise verwacht, maar dan in het domein van de duivel!

  Gratis PS Plus games juli 2016 krijgt uitgebreide collectie

  Naast Gat Out of Hell staan er voor de PS4 nog een tweetal games te wachten die schreeuwen om opgepakt te worden. Zo krijg je de game Furi tot je beschikking, die een continue stroom aan bossfights te bieden heeft. De actiegame bevat een kenmerkende tekenstijl die niet af doet aan de flitsende snelheid waarmee je de bazen een kopje kleiner moet maken.

  Als derde PS4 titel is de early access van Paragon aan de line-up toegevoegd. De MOBA van Epic komt met de gratis PS Plus games juli 2016 je digitale bibliotheek uitbreiden. Spelers krijgen hierbij toegang tot de Starter Pack, bestaande uit een beta. Ook worden de spelers uitgedaagd om drie Master Challenges van de helden Gadget, Murdock en Rampage te voltooien.

  PS3 spelers hoeven zich niet achtergesteld te voelen, want ook voor hen komt er genoeg moois uit. Het wordt hierbij mogelijk om de real time strategiegame Fat Princess aan te schaffen. Bovendien krijgen PS Plus abonnees voor de PS3 ook Call of Juarez Bound in Blood. Als dat nog niet genoeg is, wordt er nog een extra duit in het zakje gedaan aangezien Yakuza 5 ook helemaal gratis binnen te halen is.

  PS Vita titels zijn ook weer van de partij. Zo zijn Prince of Persia Revelations en de Japanse RPG Oreshika Tainted Bloodlines voor helemaal niks te spelen.

  Haal de gratis PS Plus games juli 2016 snel binnen, want voor je het weet moet je weer keiharde centen voor de titels neerleggen.

  Yakuza 5

  Verkijgbaar vanaf 8 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.