7 goede Bluetooth koptelefoons om te gebruiken

  Handige technische snufjes komen tegenwoordig steeds vaker voor. Vaak zijn deze vette gadgets helaas onbetaalbaar. Dit geldt vaak ook voor goede Bluetooth koptelefoons. Vandaar dat wij koptelefoons benoemen die vaak goedkoop zijn en verschillende soorten functies hebben, zodat er voor iedereen wat bij zit.

  De koptelefoons die wij gaan benoemen hebben allemaal verschillende doelen. Zo staat er een headset voor kinderen tussen, super goedkope koptelefoons en trappen we af met een headset die geschikt is voor tijdens het sporten.

  JAM Transit V2

  De JAM Transit V2 headset is perfect voor het sporten. De koptelefoon is namelijk waterbestendig en kan hierdoor ook tegen zweet. Verder is er noise cancelling ingebouwd in het apparaat, hierdoor worden geluiden om je heen gedempt wanneer je de koptelefoon op hebt. Let hierbij wel op tijdens het sporten buiten de sportschool. Auto’s in de omgeving zijn bijvoorbeeld een stuk minder goed te horen.

  Verder kan de headset ook nog voor tijdens het reizen gebruikt worden, mocht er een bui ontstaan dan kan dit geen schade doen aan de koptelefoon. De JAM Transit V2 is voor 69,99 euro te koop.

  JBl JR300BT Junior (Roze / blauw)

  Ook kinderen hebben weleens behoefte om gek in het rond te springen en met deze draadloze koptelefoon kunnen ze dat perfect doen. De maker van het apparaat heeft duidelijk rekening gehouden met kinderen, de koptelefoon is namelijk niet helemaal over het oor heen geplaatst (on-ear) en heeft een volumebegrenzing van 85dB. Een volle accu gaat maar liefst twaalf uur lang mee.

  De JBI JR300BT Junior headset is in het roze en zwart verkrijgbaar voor 49,99 euro.

  Sony PlayStation Wireless Headset Versie 2.0 (Zwart/ wit)

  Ben je een gamer en word je helemaal gek van al die kabels? Door de Sony PlayStation Wrireless Headset heb je één kabel minder om je zorgen over te maken. Met deze draadloze PlayStation headset kunnen spelers hun vijanden overhoop schieten in bijvoorbeeld Fortnite, zonder dat er een kabel in de weg zit. De koptelefoon kost wel vrij veel, maar daar komt goede geluidskwaliteit voor terug.

  Het enige nadeel is dat de koptelefoon kwetsbaar en fragiel is. De Sony PlayStation Wireless Headset Versie 2.0 is voor 84,99 euro in huis te halen.

  JBL Synchros E50BT Zwart

  Tijdens het reizen willen veel mensen afgezonderd zijn van de wereld en gewoon relaxen. Met deze headset is dat zeker mogelijk. Het apparaat heeft een goede kwaliteit en is handig om mee te nemen door de opvouwbaarheid. Met de koptelefoon kunnen gebruikers bovendien handsfree bellen.

  Om optimaal te kunnen genieten van de geluidskwaliteit is de functie PureBass ingebouwd, wat zorgt voor een volle bas. Om een optimale draadloze verbinding te hebben is de PureKonnexx feature ook ingebouwd in het apparaat. De accu is alleen op te laden via een USB-kabel.

  De JBL Synchros E50BT Zwart is voor 86,99 euro in huis te halen. Lees onze JBL E55BT review om te weten te komen over een iets andere versie van de JBL Synchros E50BT.

  Denver BTH-204 (zwart/ wit)

  De Denver BTH-204 is een van de goedkoopste draadloze headsets die er te vinden zijn. Het apparaat heeft een standaard geluidskwaliteit en heeft de optie om handsfree mee te bellen. Het toestel komt ook met een afstandbediening, maar een bijgeleverde draagtas is er niet.

  De Denver BTH-204 is in het zwart of wit verkrijgbaar en kost 26 euro.

  JVC HA-S30BT (zwart)

  Mocht je toch een iets luxere koptelefoon willen dan de vorige in onze lijst, dan is de JVC HA-S30BT een headset voor jou. Het apparaat heeft een accu die 17 uur lang meegaat en is on ear. Verder bevat het apparaat een ingebouwde microfoon en een Bass Boost vor krachtige lage tonen.

  Muziek is te bedienen via de afstandsbediening die zich op de oorschelp bevindt. De accu is op te laden via de meegeleverde usb kabel. Na het gebruik van de headset is deze op te vouwen, ook handig om mee te nemen.

  De JVC HA-S30BT koptelefoon is voor 39,99 euro te koop.

  Sony MDR-RF855RK

  Met de Sony MDR-RF855RK kan iedereen draadloos naar het geluid van zijn of haar TV luisteren. Zo kan bijvoorbeeld iemand anders die bij je woont rustig een andere film of serie kijken op zijn of haar laptop. Het volume van de koptelefoon is aan te passen met koppen die zich bevinden op de oorschelp.

  Het bereik van het apparaat is 100 meter, hierdoor kan je door het hele huis heen lopen en nog steeds TV luisteren. De batterij van de koptelefoon gaat tot 18 uur mee. Helaas is de headset niet te koppelen aan mobiele apparaten of computers.

  De Sony MDR-RF855RK is voor 79,99 euro in huis te halen

  Goede Bluetooth koptelefoons

  Deze Bluetooth koptelefoons kunnen voor veel verschillende dingen gebruikt worden. Mochten deze koptelefoons niet jouw aandacht trekken, dan is het raadzaam om nog specifieker te zoeken op verschillende websites en de producten met elkaar te vergelijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.