Deze goede Amazon Original series heb je misschien gemist

  Op Amazon Prime video staan een aantal goede Amazon Original series die je misschien gemist hebt. Aangezien het toch jammer is als je deze series moet missen, hebben we ze maar even op een rij gezet voor je.

  Amazon Studios

  De meeste van deze goede Amazon Original series zal je vooral gemist hebben als je pas recent een abonnement op de streamingdienst van Amazon hebt afgesloten. Iets meer dan een jaartje geleden werden deze series namelijk best wel intensief aangeprezen op Amazon Prime Video, maar series als The Boys en Hunters hebben toch een beetje de spotlight afgepakt van deze goede Amazon Original series. Het is zeker de moeite waard om deze series nog even te checken als je ze nog niet gezien hebt.

  Tom Clancy's Jack Ryan

  Zeker met de nieuwe Tom Clancy film die eind april uitkomt is het een goed idee om even Tom Clancy's Jack Ryan te krijgen. Jack Ryan wordt in de serie niet gespeeld door Chris Pine, die de rol wel heeft in de films, maar door John Krasinski, die je misschien beter kent als Jim Halpert in The Office. Het lijkt een rare castingkeuze, maar Krasinski weet het karakter van Jack Ryan wel goed tot leven te brengen. Als je veel van actie houdt, dan zou deze serie bovenaan het lijstje van goede Amazon Original series moeten staan.

  The Man in The High Castle

  Helaas is deze serie al afgelopen, maar het is nog steeds een aanrader als het aankomt op goede Amazon Original series die je misschien gemist hebt. Zeker als je een fan bent van geschiedenis en in het bijzonder alternatieve geschiedenis, dan is The Man in The High Castle wat voor jou. De serie vertelt namelijk het verhaal van de Duitsers en de Japanners die de Tweede Wereldoorlog winnen en Amerika bezetten. De serie is ook geregisseerd door Ridley Scott, die we natuurlijk kennen van Blade Runner en Gladiator, spektakel gegarandeerd dus.

  American Gods

  Als je al wat meer dan twee jaar Amazon Prime Video hebt, dan is de kans groot dat dit een van de goede Amazon Original series is die je niet gemist hebt. American Gods kwam namelijk best vaak voor in het promotiemateriaal toen Amazon Prime Video in Nederland verscheen. De serie vertelt het verhaal van Shadow Moon die in aanraking komt met allemaal verschillende Goden die van Amerika hun woonplaats hebben gemaakt. De serie is nogal bruut, dus kijken kan je beter vermijden als je een zwakke maag hebt.

  Goede Amazon Original series

  Natuurlijk zijn er nog veel meer goede Amazon Original series en er komen ook steeds meer series bij op Amazon Prime Video. De dienst heeft bijvoorbeeld ook nog The Office als je gewoon lekker tussendoor wil lachen, maar heeft ook wat goede superheldenseries in de catalogus. Als je meer zin hebt in een film, dan kan je ook nog je hart ophalen, recentelijk is namelijk een nieuwe Liam Neeson film verschenen op Amazon Prime Video.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.