WIN - Ghost Recon Wildlands goodies prijsvraag

Article
woensdag, 22 maart 2017 om 15:17
xgn google image
Menig gamer zal al aardig wat uurtjes doorgebracht hebben in het prachtige en veelzijdige Bolivia van Ghost Recon Wildlands. Wij mogen één van jullie nu blij maken met een tof pakket vol goodies! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze Ghost Recon Wildlands goodies prijsvraag.
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands kwam aan het begin van deze maand uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game schotelt spelers een prachtige open wereld voor, waarin je op uiteenlopende manieren de strijd aangaat met het criminele Santa Blanca kartel. Ghost Recon Wildlands werd door critici goed ontvangen en verdiende een mooie 8.0 in onze review, waarin wij vooral enthousiast waren over de grafische pracht van de game, de hoge mate van personalisering, de open wereld en de co-op.
In samenwerking met Ubisoft mogen wij nu een goedgevuld goodiepakket Ghost Recon Wildlands weggeven. Dit pakket bevat de volgende goodies, die allemaal voorzien zijn van een bijpassend Boliviaans uiterlijk:
  • T-shirt
  • Patch
  • Posters (twee verschillende)
  • Pen
  • Mok
  • Ghost Recon Wildlands kaartspel
ghost recon wildlands goodies prijsvraag

Ghost Recon Wildlands goodies prijsvraag

Zie jij het wel zitten om dit toffe pakket binnenkort in ontvangst te nemen? Doe dan mee aan onze Ghost Recon Wildlands goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Welke ideale co-op teamgrootte raden wij aan in onze review: twee spelers of vier spelers?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!

Populair Nieuws