Top 7 coolste Limited Edition Xbox One controllers die je nu kunt kopen!

  Microsoft heeft een nieuwe productlijn Xbox One controllers aangekondigd. Deze controllers hebben een nieuw uiterlijk. De volgende Limited Edition Xbox One controllers zien er ook anders uit dan de norm en wij hebben de coolste voor je op een rij gezet.

  De nieuwe Xbox One controllers van Microsoft zijn volgende maand pas te koop. Jij wilt natuurlijk nu al de coolste Xbox gamer ooit zijn en dat kan! Alle Limited Edition Xbox One controllers die in deze lijst staan zijn nu te koop in Nederland. Als je er iets bij ziet staan dat je wilt hebben dan kan dat dus gewoon. Super handig! Lees snel verder voor ons top 7 coolste Limited Edition Xbox One controllers.

  7. Xbox One S Ocean Shadow Special Edition

  Deze Ocean Shadow Special Edition valt op door de mooie overgang van zeeblauw naar zwart. Deze controller heeft het gestroomlijnde design van een Xbox One S controller, maar met extra griptextuur. De metallic afwerking maakt deze controller een plaatje om naar te kijken. De controller is ook compatibel met Windows 10 computers en tablets.

  De Xbox One S Ocean Shadow Special Edition controller is onder andere te koop bij Bart Smit en bol voor €62,99. Beide winkels kunnen de controller de volgende dag al bij je leveren.

  6. Limited Edition Call of Duty Advanced Warfare Controller

  Deze Limited Edition Xbox One Call of Duty Advanced Warfare controller is vormgegeven met het slachtveld van de toekomst in gedachte. De kleuren en tekens zijn geïnspireerd door de Sentinel Task Force iconografie uit de game. De controller heeft zogenaamde Impulse Triggers, die vibrerend feedback geven wanneer je de triggers indrukt om zo nog nauwkeuriger te kunnen gamen.

  Deze controller wordt geleverd met een code voor Call of Duty Advanced Warfare waarmee je een gratis Supply Drop krijgt vol met content om te customizen. De controller is te koop bij Game Mania voor €64,98.

  5. PDP Xbox One Gaming Controller - Titanfall 2 Edition

  Deze Xbox One controller is gemaakt door PDP, een third-party bedrijf dat accessoires maakt voor game consoles. Voor de Xbox One heeft PDP ook controllers in de aanbieding en deze Titanfall 2 controller kun je in Nederland ook kopen. Deze controller heeft Impulse Triggers en een volumeknop aan de voorkant van de controller zodat je de game niet stop hoeft te zetten om het geluid aan te passen.

  Met robuuste groene, witte en zwarte kleuren is een ontzettend coole Xbox One controller gemaakt. De PDP Xbox One Gaming Controller is voor €59,98 te koop bij Game Mania en als je de controller liever thuis geleverd hebt voor €64,99 bij Nedgame.

  4. Xbox One S Dawn Shadow Special Edition

  De Dawn Shadow Special Edition zal niet bij iedereen in de smaak vallen, maar wat ons betreft ziet deze half roze, half zwarte controller er onwijs gaaf uit. De mooie overgang lijkt op die van de Ocean Shadow Special Edition, maar dan met de kleur roze. Met een metallic afwerking en Impulse Triggers is deze controller er helemaal klaar voor om bespeeld te worden.

  De Xbox One S Dawn Shadow Special Edition kun je kopen bij Shop4 voor een prijs van €69,99.

  3. PDP Xbox One Battlefield 1 Wired Controller

  Maak je Battlefield 1 ervaring helemaal compleet met deze speciale Xbox One controller van PDP. Het is wel een bedrade controller, maar daar tegenover staat dat je controller nooit leeg zal raken. De handvatten zijn afgewerkt alsof ze van hout zijn, want erg mooi staat met het zilveren middenstuk van deze controller.

  Aan de achterkant van deze PDP controller zitten twee wieltjes waarmee je zes verschillende acties kunt configureren. Zo hoef je tijdens de actie minder vaak je duim van het pookje af te halen. Deze PDP Xbox One Battlefield 1 Wired Controller is te koop bij Media Markt en bol voor €64,99.

  2. Xbox One S Winter Forces Special Edition

  Deze Winter Forces Special Edition controller heeft een arctisch design waardoor het er niet alleen figuurlijk maar ook nog eens letterlijk cool uitziet. De wit-grijze camouflage is ook meegenomen in de actieknoppen, die normaal vaak kleurrijk zijn. Deze controller kent verder dezelfde technische kenmerken als de andere Xbox One S Special Edition controllers uit deze lijst.

  Als jij deze Winter Forces Special Edition controller zelf ook in huis wilt halen dan ben je het voordeligste uit bij Wehkamp, waar de controller nu voor €58,49 wordt aangeboden.

  1. Gears of War 4 Crimson Omen Limited Edition Controller

  Er kan er maar één de coolste zijn en dat is toch wel deze Gears of War 4 Crimson Omen Limited Edition controller. Deze prachtige rode controller is helemaal afgewerkt in de stijl van Gears of War. Je hebt het logo van de game aan de linker kant en aan de rechterkant zitten krassen. Het rode lichaam van de controller is bevlekt alsof iemand erop heeft gebloed. Super bruut en super cool!

  Wil jij deze coole controller aanschaffen? Dan kun je bij Coolblue terecht waar de controller €64,99 kost. Bij bol kost het een euro meer, maar daar heb je hem de volgende dag al in huis.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.