Top 7 gestoorde personages in games - van hyperactief tot gewelddadig

Article
zaterdag, 28 maart 2015 om 9:30
xgn google image
Wat opvalt is dat gestoorde personages in games vaak enorm populair zijn. Uiteindelijk vinden we ze vaak zo grappig, lomp of geweldadig dat we stiekem, of niet zo stiekem, van ze gaan houden. Dit is de top 7 met meest gestoorde personages in games.

Tiny Tina (Borderlands 2)

Dit meisje is een ziekelijke mix van de Mad Hatter uit het Batman-universum en een enorme sadist in het algemeen. Ze nodigt haar gasten (bijvoorbeeld een Psycho) uit voor een kopje thee met haar andere 'vrienden' in haar grot.
Die blijken echter allemaal levenloos aan tafel te zitten. En ook haar nieuwe gast komt er met de nodige elektrische schokken zelden goed vanaf. Alsof dit nog niet genoeg is, creëert ze ook nog eens haar eigen wereld in de uitbreiding Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep. Verwacht onvoorstelbaar sterke eindbazen, bizarre veranderingen in de wereld en een onvoorstelbaar raar plot.
Tiny Tina zal waarschijnlijk de jongste sadist zijn van alle gestoorde personages in games.
68787

Raving Rabbits (Rayman Raving Rabbids)

Deze hyperactieve, schreeuwende, doorgedraaide konijnen zijn overal en ze zijn niet te stoppen. Ze zijn nieuwsgierig en bemoeien zich overal mee. Bovendien kunnen ze eeuwig doorgaan want hun energie lijkt nooit op te raken. De Raving Rabbids lijken een vorm te hebben van ADHD, maar dan nog tien keer zo erg.
Wat het allemaal nog net wat erger maakt, is dat ze ook nog eens hartstikke dom zijn. Je houdt van deze gestoorde personages in games of je haat ze, er is geen tussenweg.
68788

Psycho Mantis (Metal Gear Solid)

De naam verraad het al Psycho Mantis is een gestoord personage in games. Psycho kan de gedachten van anderen lezen en controleren. Hij draagt een gasmasker om te voorkomen dat mensen hun gedachten in zijn hoofd proberen te krijgen.
Hij vertelt dat iedereen altijd aan hetzelfde denkt en dat hij ervan walgt. Psycho Martis houdt ervan om mensen te controleren en te vermoorden. Ondertussen praat hij ook tegen de gamer over de games die hij heeft gespeeld, net alsof hij jouw gedachten kan lezen. Hierbij sluit hij je PlayStation ook nog eens bijna af. Dit maakt hem één van de gestoorde personages in games.
68789

Brucie Kibbutz (GTA IV)

Brucie is arrogant, egocentrisch en een enorme man. Hij houdt van straatraces, alcohol, drugs maar voornamelijk van zichzelf. Hij wil iedereen duidelijk maken dat hij een echte man is en daar gaat hij soms wat ver in. In het filmpje hierboven zie je hoe dat eraan toe gaat.
Maar hij zit ook nog wel eens in de knoop met zijn seksualiteit. Hij maakt een foute opmerking of actie waardoor zou blijken dat hij gay is. Uiteindelijk weet hij dit altijd recht te praten.
Brucie komt voor in GTA: The Balled of Gay Tony, deze komt terug in de special met gay momenten in games.
68790

Trevor Philips (GTA V)

Maar GTA kent nog meer gestoorde personages in games, namelijk Trevor Philips. Trevor is waarschijnlijk de meest gestoorde persoon van GTA. Trevor is agressief, keihard en hartstikke gestoord.
Trevor is waarschijnlijk zo gestoord geworden, omdat hij een moeilijke jeugd heeft gehad. Trevors moeder kon hem niet uitstaan en zijn vader liet hem achter in het winkelcentrum. Later heeft Trevor dit winkelcentrum afgebrand.
Onze community houdt van Trevor, uit een poll waarmee we testte wie de beste GTA hoofdpersoon is, belandde Trevor zelfs op nummer 1.
68791

Alice (Alice: Madness Returns)

De Alice is in deze game iets anders dan hoe we haar uit de boeken en films herinneren; ze is namelijk behoorlijk gestoord. Alice is terug in Wonderland, maar het land heeft nu een nieuwe heerser. En zij gaat de strijd aan in deze bizarre nieuwe wereld, die niet zo wonderlijk meer is.
Wie had ooit gedacht dat Alice zo moordlustig zou worden? Hoewel Alice altijd zo’n lief onschuldig meisje was, loopt ze hier met gevaarlijke wapens rond als een gigantisch kanon waaruit je peperkorrels schiet en een vlijmscherp mes. Deze Alice zou je liever niet tegen willen komen in het donker.
68792

Juliet Starling (Lollipop Chainsaw)

Juliet is een vrolijk meisje in een cheerleader outfit dat de strijd aangaat tegen zombies. Hoe ze dat doet? Met een grote kettingzaag en het hoofd van haar vriendje. Deze heeft ze afgezaagd toen hij gebeten werd door een zombie; alleen zo kon hij in leven blijven.
Wanneer Juliet haar vijanden door midden zaagt, spat het bloed niet alleen alle kanten op, maar vliegen er ook hartjes in de lucht. Ja, toen was Juliet niet meer zo’n onschuldig meisje, maar één van de meest gestoorde personages in games.