De top 5 moeilijkste games - Gooien met die controller

  Bloodborne is momenteel het leven van een hoop gamers zuur aan het maken, de moeilijkheidsgraad van deze game ligt weer bijzonder hoog. Bloodborne mag dan wel moeilijk zijn, maar de volgende games in de top 5 moeilijkste games zijn ook frustrerend moeilijk.

  5. Ninja Gaiden Black

  Nummer vijf in de top 5 moeilijkste games is Ninja Gaiden Black. Ninja Gaiden stond altijd al bekend om de moeilijkheidsgraad, maar Ninja Gaiden Black op hard mode was al helemaal een monster. Één klein foutje kan je al de kop kosten en dan moet je gewoon weer helemaal opnieuw beginnen.

  Iedere keer word je wel iets beter, maar winnen wordt je verre weg van makkelijk gemaakt in Ninja Gaiden Black. De game is niet alleen erg moeilijk, maar ook nog eens heel goed. Hierdoor wil je door blijven spelen, hoeveel controllers het ook kost.

  4. Super Meat Boy

  Super Meat Boy ziet eruit als een schattig spelletje waar je makkelijk doorheen komt. Niets is minder waar, Super Meat Boy is een grote hel. Je gaat bij Super Meat Boy echt heel vaak dood en je hebt ook geen save points waardoor je helemaal opnieuw moet beginnen in het level.

  Als je een level haalt in Super Meat Boy krijg je een herhaling te zien van alle voorafgaande pogingen, dit zorgt voor een nog tevredener gevoel wanneer jij het einde haalt. Super Meat Boy is verslavend en genadeloos moeilijk. Deze game hoort dus thuis in de top 5 moeilijkste games.

  3. Demon’s Souls

  De ontwikkelaar van het moeilijke Bloodborne heeft ook een van de moeilijkste games ooit gemaakt, namelijk Demon’s Souls. Demon’s Souls is een nachtmerrie voor veel gamers en waarschijnlijk zijn er veel controllers gesneuveld door Demon’s Souls.

  De nummer drie in de top 5 moeilijkste games heeft toch een speciaal plekje in de hart van vele gamers. Gamers hebben een haat/liefde verhouding met Demon’s Souls. Je kwam toch elke keer weer terug bij Demon’s Souls, hoe erg je de game ook haatte. De game was ook gewoon steengoed.

  2. Super Hexagon

  Op nummer twee van de top 5 moeilijkste games staat een iets onbekendere game: Super Hexagon. In deze game moet je ervoor zorgen dat jouw driehoek niet geraakt wordt door de muren die op je af komen. De muren komen steeds sneller op je af en na een tijdje draaien de muren ook om je heen.

  Super Hexagon is zo ongelofelijk moeilijk. Het is gegarandeerd huilen wanneer je deze game speelt, vooral omdat je -ondanks de frustratie- door wil. Super Hexagon laat je schreeuwen, slaan, schoppen, huilen en nog veel meer. Je wilt jouw record steeds verbreken in de game, maar het is zo moeilijk.

  Super Hexagon valt dan ook in de categorie: zo moeilijk dat het niet meer leuk is.

  1. Alles van vroeger

  Tijd voor nostalgie. Vroeger was alles namelijk beter, dus ook de moeilijkheidsgraad van games. Wat waren de games van vroeger pittig zeg. Het zijn er teveel op allemaal kwijt te kunnen in de top 5 moeilijkste games.

  Super Mario Bros, Mega Man, Battletoads, noem maar op. Dit zijn allemaal klassiekers die stuk voor stuk moeilijk waren. Huidige games op hard mode zijn met twee vingers in de neus uit te spelen voor de mensen die dit tijdperk hebben overleefd.

  Super Meat Boy

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.