Dit zijn de gekste game titels van 2017 volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de gekste game titels van 2017 waren. Want ja, gekste, daar zijn er wel een paar van! Sommige subtitels maken namelijk totaal niet duidelijk waar de game over gaat en dus waren wij benieuwd welke jullie de gekste vonden. Dit is de uitslag van de poll games met gekke namen!

  5. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

  Nu is Crash Bandicoot met de vechtende vos en gekke Doctor Neo Cortex altijd wel al een (te) gekke game geweest, maar met de titel zijn ze in 2017 ook lekker creatief bezig geweest. De drie remasters in één zijn insane alleen dan op een nét iets andere manier: N. Sane.

  4. Super Rude Bear Resurrection

  Super Rude Bear Resurrection is een game à la Super Meat Boy, een game waar je met je zeer onbeleefde beertjeeen paar keer de dood tegemoet zal gaan. Gelukkig kan het beertje zich, zoals de titel ook zegt, zichzelf weer tot leven wekken en herrijzen om zijn doel te behalen: het vermoorden van een tovenaar. Beer v.s. tovenaar, wij zijn verkocht.

  3. Milkmaid of the Milky Way

  Jullie snappen het wel, want hoe dichterbij we de eerste plek komen hoe raarder de namen worden! Melkmeisje van de melkweg. Juist, Milkmaid of the Milky Way is een klassieke point and click game en speelt zich af in 1920 op een boerderij in Noorwegen,wanneer er op een nacht een gouden schip boven haar huis vliegt gaat het meisje op een levensveranderend avontuur. Het leuke aan deze game is dat elke dialoog gerijmd is.

  2. Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

  We zijn bijna bij de numer één van gekste game titels, maar eerst even aandacht voor deze game! Kingdom Hearts is de game met Disney personages als Donald Duck en allerle personages uit andere games. Dit is niet zo zeer heel gek, maar de naam, die rolt niet echt helemaal lekker. Jullie hebben het ook zo beoordeeld, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue rolt niet echt lekker over de tong!

  1. South Park: The Fractured But Whole

  Deze nummer één was wel te verwachten! Jullie hebben dan ook massaal gestemd op South Park: The Fractured But Whole en daarom staan onze favoriete geanimeerde personages op de eerstre plek in dit lijstje!

  Niet zo gek ook, want South Park is van nature al niet echt alledaags. Laat staan als je er dan ook nog een game van gaat maken met de naam: The Fractured But Whole. Wanneer je de game ziet liggen dan heb je geen idee wat het betekent, maar wij vinden het leuk!

  De gekste game titels van 2017?

  Dit zijn volgens jullie de meest gekke game titels van 2017! Hebben jullie nog meer game titels met rare subtitels of wat dan ook van 2017? We hebben jullie in de poll al keuze genoeg gegeven, maar meer suggesties zijn nog steeds welkom!

  Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 30 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.