Gamescom Foto's Dag 3 - Tijd om afscheid te nemen

Article
vrijdag, 19 augustus 2016 om 16:05
xgn google image
Het is vrijdag en dat betekent de tweede publieksdag van de gamescom 2016 in Keulen. Het betekent echter ook de laatste dag dat wij op de beurs aanwezig zijn. Maar uiteraard hebben we nog een laatste album aan gamescom foto’s die we speciaal voor jullie gemaakt hebben.
Vanochtend hadden de meeste gezichten van de XGN-redacteurs een tweetal flinke wallen, want er werd niet alleen keihard gewerkt, er was ook een feestje georganiseerd door Activision.
De grootste attractie was deze keer niet de goede muziek of het verfrissende bier, maar de aanwezigheid van David Hasselhoff, de Knight Rider in levende lijve! En natuurlijk hebben we een mooi kiekje met de beste man genomen.

Laatste dag Gamescom foto’s - Vaarwel Keulen

De gamescom foto’s van vandaag bestaan uit allerlei verschillende lijdende en meewerkende voorwerpen. Zo wordt vandaag vaak gekozen door de beursgangers om er even bij te gaan zitten als de rij te lang wordt, maar er zijn ook nog zat enthousiastelingen die even poseren voor de foto. Het was dit jaar weer één groot en chaotisch circus, maar toch zouden we het voor geen goud willen missen. Tot volgend jaar, Keulen!
En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet dan zeker niet om hier te stemmen op jouw favoriete game op de gamescom 2016!