5 gamescom 2016 celebrities die je had kunnen zien

Article
donderdag, 25 augustus 2016 om 13:01
xgn google image
Gamescom 2016 is weer voorbij en het is altijd een game-evenement waarbij ontwikkelaars en uitgevers alles uit de kast halen om hun nieuwste game te promoten. Dit gaat gepaard met de nodige beroemdheden die voor een flinke zak geld komen opdraven of zich aan een game verbinden. Deze 5 gamescom 2016 celebrities had je kunnen spotten!
Tijdens de E3 nog zagen we enkele NBA spelers uitgenodigd worden om de eerste hand te leggen op de multiplayer van Battlefield 1. Of een Jose Mourinho, de trainer van Manchester United, die tijdens de presentatie van FIFA 17 onverwachts het podium op kwam, om tja, niets te doen.

Gamescom 2016 celebrities in Keulen

Ook op de gamescom afgelopen week in Keulen kwamen weer de nodige beroemdheden voorbij. De scherp oplettende gamer die bij het evenement aanwezig was, heeft er ongetwijfeld enkele weten te spotten. Voor de mensen die enkel en alleen gefixeerd waren op hun favoriete games en booths; deze 5 gamescom 2016 celebrities had je kunnen spotten.

5. David Hasselhoff

David Hasselhoff, de acteur die we voornamelijk kennen van de Knight Rider en Baywatch, was tijdens gamescom 2016 aanwezig. De acteur zal namelijk onderdeel uitmaken van de komende zombie modus in Call of Duty Infinite Warfare. Hierin zal hij een dj 'spelen' die geregeld op je beeldscherma zal verschijnen terwijl jij de nodige ondoden naar het hiernamaals af loopt te knallen.
De zombie modus is al jaren onderdeel van de Call of Duty franchise en gaat voor de nieuwste game helemaal naar een over-the-top jaren '80 retro stijl. Met bijzondere neon kleuren, meerdere speelbare karakters en dus 'The Hoff' als één van de belangrijkste verschijningen. Hoe kan het ook anders dat deze jaren '80 held de hoofdrol krijgt in dit thema van de game. Hij was zelfs niet te beroerd om met ons op de foto te gaan.

4. Marco Reus

Zoals eerder vermeld, was het tijdens de E3 Jose Mourinho die bij de FIFA 17 presentatie het podium op kwam om het één en ander te zeggen. Tijdens de gamescom was dit een andere ster uit het hedendaagse profvoetbal. Duits international en Dortmund speler Marco Reus was namelijk aanwezig. Na een stemming werd hij gekozen tot hét gezicht van de FIFA 17 cover.
Tijdens zijn bezoekje speelde Reus het eerste FIFA 17 potje in een twee tegen twee setting. De ster van Dortmund nam het met zijn eigen team op tegen het Bayern München van Eurogamer. En wat blijkt; Marco Reus is niet alleen een ster op het voetbalveld, ook zonder voetbalschoenen, maar met controller in zijn handen heeft hij talent. Hij won namelijk de Duitse titanenstrijd.

3. Jessica Nigri

Jessica Nigri is een Amerikaanse cosplayer waarvan de carrière in 2009 in een stroomversnelling schoot toen ze als Pikachu verkleed was naar San Diego Comic Con. De beelden hiervan gingen viral en ze maakte een naam voor haar zelf. Sindsdien is ze niet meer weg te denken van evenementen en verschijnt ze dan ook vaak verkleed op de wereldwijde beurzen.
Zo ook tijdens gamescom dit jaar. Ze was in Keulen aanwezig voor een speciale meet and greet waarbij fans met het blonde model op de foto konden. Of ze ook nog één van haar kleurrijke pakjes uit League of Legends, zoals bovenstaande foto, heeft aangetrokken, is niet bekend. Foto's hiervan mogen altijd opgestuurd worden naar [email protected].

2. Shinji Kagawa

Niet alleen op de FIFA 17 stand werd er gevoetbald, ook bij Konami werd een potje digitaal gevoetbald. Eén van de spelers die de strijd in PES 2017 aan ging, was Shinji Kagawa. De creatieve middenvelder van Dortmund, die kort een onsuccesvolle uitstap maakte naar Manchester, nam het op tegen één van zijn teamgenoten.
Na afloop van de wedstrijd was er tijd ingelast om de aanwezige gasten van enkele foto's en handtekeningen te voorzien. Deze handtekeningen werden uitgedeeld op speciale fotokaarten van de spelers zelf.

1. Pierre Aubameyang

Je had het misschien al aan de vorige pagina afgeleid, maar de tegenstander van Shinji Kagawa in PES 2017 was Pierre Aubameyang. De spits, en teamgenoot, van Kagawa bij Borussia Dortmund legde het tegen de Japanner af in een potje digitaal voetbal in de game van Konami.
Net zoals voor Kagawa gold voor Aubameyang dat hij na afloop van de wedstrijd tijd en ruimte had ingeruimd om de vele fans die bij de stand aanwezig waren te voorzien van handtekeningen en foto's. Was je bij de gamescom aanwezig en heb je ook beroemdheden gespot, laat het ons dan weten!
Voor al het andere nieuws, specials en previews van de gamescom kan je terecht op onze gamescom overzichtspagina.