Naar welke games in 2018 kijken jullie het meeste uit? [poll]

Article
donderdag, 21 december 2017 om 15:48
xgn google image
Er komt weer een aantal hele toffe games uit in 2018, denk aan titels als The Last of Us II en Red Dead Redemption. Nu kunnen wij hier natuurlijk niet tussen kiezen dus schakelen we de hulp in van jullie! Naar welke games in 2018 kijken jullie het meeste uit?
Tijdens The Game Awards werden er een heleboel prijzen uitgereikt, zo was er ook een prijs voor de meest geanticipeerde game die in 2018 uit gaat komen. Met genomineerde als de al eerder genoemde The Last of Us II en Red Dead Redemption II maakte ook Spider-Man, Monster Hunter World en God of War kans op de prijs.

Games in 2018 die jullie willen spelen!

Nu ging tijdens The Game Awards The Last of Us II ervandoor met deze prijs, maar wij zijn benieuwd naar welke game jullie het meeste uitkijken. Want naast de vijf titels in de alinea hierboven zijn er nog een heleboel andere toffe games die ergens in 2018 in de schappen zullen liggen.
Nog één laatste en kleine kanttekening: wellicht dat sommige games de releasedatum van 2018 niet gaan halen, maar vooralsnog staan ze wel gepland voor het aankomende kalenderjaar. Daarom staan die spellen gewoon in dit lijstje!

Populair Nieuws