Vijf beste smartwatches van 2017 - Een hoop kracht om je pols

  Afgelopen jaar is er weer een heleboel uitgekomen aan gadgets en smartwatches. Van pure sporthorloges die voornamelijk de activiteiten meten tot duur ogende design horloges met alle toeters en bellen van dien. Wij zetten de vijf beste smartwatches van 2017 op een rijtje voor je!

  Mobile Fun

  Een smartwatch is tegenwoordig bijna niet meer van je pols weg te denken. Activiteiten meten, muziek apps bedienen en zelfs bellen zonder tussenkomst van je telefoon. Je kunt steeds meer met je horloge. Natuurlijk is klok kijken ook nog niet helemaal verdwenen van je pols. Reden genoeg om de vijf beste smartwatches van 2017 voor je op te sommen.

  5. Samsung Gear S3 Frontier

  Samsung kan niet ontbreken in de lijst met smartwatches en dus trappen we met een Samsung af. De telecomgigant doet al jaren mee in de smartwatch markt en heeft ook dit jaar en nieuw model uitgebracht. Althans, nieuw is het model eigenlijk niet, want Samsung kwam natuurlijk al eerder met de Gear S3 op de markt.

  Maar de Frontier is dus wel een nieuwe versie van dat horloge dat dit keer waterdicht is en een behuizing van roestvast staal heeft. Verder heeft de S3 Frontier de gangbare mogelijkheden als een stappenteller en een hoogtemeter waarmee je de meeste van je activiteiten kunt monitoren. Voor ongeveer 350 euro is deze waterdichte klok van jou.

  LG

  4. LG Watch Style

  LG gaat Samsung dit jaar voorbij met een wel heel stijlvolle smartwatch. De LG Watch Style komt in verschillende kleuren en oogt als een klassiek horloge. Dit komt voornamelijk door zijn kleine en dunne behuizing en de verwisselbare band. LG heeft het horloge voorzien van een Bluetooth en WiFi verbinding en natuurlijk de nodige technische snufjes om je activiteiten bij te houden.

  Zo heeft her horloge een GPS sensor, stappenteller en een hoogtemeter, maar ook een hartslagmeter en de mogelijkheid om muziek en oproepen op je smartwatch te bedienen. Bellen met het horloge zelf gaat nog net niet, je moet dus wel je telefoon bij hebben. Voor ongeveer 300 euro is deze smartwatch van jou.

  Digital Trends

  3. Fossil Q Explorist

  Fossil loopt al enige tijd mee met zijn lijn aan smartwatches. In 2017 kwam er een nieuw model uit genaamd de Q Explorist. En deze staat terecht in deze top 5 beste smartwatches van 2017. Het horloge is spatwaterdicht en kent verder alle eigenschappen die je van een smartwacht mag verwachten.

  Dat betekent een stappenteller, hartslagmeter, GPS sensor, hoogtemeter, Bluetooth en functies als een alarm en de mogelijkheid om muziek vanuit je telefoon op je horloge te luisteren. En met zijn RVS behuizing en digitaal uurwerk achter mineraalglas is het nog een stijlvol accessoire ook! Voor slechts 299 euro draag je voortaan een Fossil Explorist om je pols.

  Fitbit

  2. Fitbit Ionic

  Voor de echte fitte bazen onder ons is de Fitbit Ionic een aanrader. Deze smartwatch ademt gewoon sport en activiteit. Met een geïntegreerde hartlagmeter, hoogtemeter en GPS-sensor worden je activiteiten nauw bijgehouden. Je slaapritme en je stappen worden daarnaast ook nog eens gemeten door het klokje.

  De Fitbit Ionic is compleet waterdicht wat deze geschikt maakt voor iedere sport. En de standbytijd is met vier dagen fenomenaal. Het enige nadeel is dat je niet met het horloge zelf kunt bellen, maar je kunt wel gesprekken opnemen of beëindigen via je pols. Voor 349 euro ben jij klaar voor iedere activiteit!

  Pocket-Lint

  1. Apple Watch 3

  Dit jaar kwam Apple natuurlijk ook met een nieuw klokje op de proppen: de Apple Watch 3. Het horloge heeft een ingebouwde hoogtemeter, hartslagmeter en GPS sensor voor je activiteiten. Daarnaast kun je met deze smartwatch direct bellen dankzij de ingebouwde speaker en microfoon. Je hebt wel nog verbinding met je iPhone nodig, maar hoeft je telefoon dus niet uit je zak te halen om te bellen.

  De accuduur van de smartwacht is ongeveer 18 uur en het scherpe en net afgewerkte display zorgt ervoor dat het als een sjiek accessoire oogt. Voor ongeveer 400 euro kun je de Apple Watch 3 om je pols hebben.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.