Game releases augustus 2020 - Horizon en heel veel sport

  Er is wederom een maand voorbij. Sommigen van ons zitten misschien nog midden in Ghost of Tsushima, of zijn er nog niet over uit of Paper Mario versnipperd of juist ingelijst moet worden. Neem daar gerust de tijd voor, maar vergeet ook niet dat er in augustus 2020 ook nog nieuwe game releases zijn.

  Vroeg in de maand maakt Horizon: Zero Dawn de sprong naar PC. De PS4-exclusiviteit is daarmee verleden tijd, maar na drie jaar zal dat voor Sony weinig meer uitmaken. Boven kun je, als je geen PS4 hebt, maar wel interesse hebt in de PS5, alvast kennismaken met Horizon voordat Forbidden West uitkomt.

  Voor wie van post-apocalyptische games houdt heeft augustus 2020 Wasteland 3. Dat klinkt als een dorstige aangelegenheid, maar het is dit keer een besneeuwd Wasteland, dus misschien valt het mee. Als je beschavingen liever ziet vlak vóór ze ten val komen kun je aan de slag met A Total War Saga: Troy. Op de dag van release is die game bovendien 24 uur gratis in de Epic Games Store.

  Hét overkoepelende thema van de game releases van deze maand is sport. FIFA laat nog even op zich wachten, maar je kunt alvast een balletje trappen in Captain Tsubasa: Rise of New Champions. Een balletje slaan kan ook, in PGA Tour 2K21. Een bal in het gezicht krijgen kan in Madden NFL 21. Als je je klappen liever van mensen ontvangt kun je aan de gang met UFC 4.

  Wat zijn de game releases van augustus 2020?

  Er zijn natuurlijk nog veel meer games die je de komende maand in huis kunt halen. Hieronder hebben we de grootste game releases op een rijtje gezet.

  Switch releases

  PS4 releases

  Xbox One releases

  PC Releases

  Wat waren de releases van vorige maand?

  Kun je je niet zo vinden in al die sportgames, heb je Horizon: Zero Dawn al gespeeld of valt het aanbod om een andere reden tegen? Niet getreurd: er is niemand die zegt dat je games alleen mag kopen in de maand dat ze uitkomen. Kijk nog eens bij de game releases van juli 2020, misschien bevallen die beter.

  Horizon: Zero Dawn Complete Edition

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.