Cyberpunk 2077 wordt niet meer uitgesteld volgens CD Projekt Red

News
vrijdag, 04 september 2020 om 13:30
cyberpunk 2077f1593030216
Er wordt al jarenlang uitgekeken naar Cyberpunk 2077, maar de game is al meerdere keren uitgesteld, waardoor het geduld van de fans op de proef wordt gesteld. Volgens CD Projekt Red zal de release van de game alleen niet nog meer vertraagd worden.
Door het enorme succes van The Witcher III: Wild Hunt wordt er met veel verwachting uitgekeken naar het volgende project van CD Projekt Red. Cyberpunk 2077 lijkt dan ook een kaskraker te gaan worden, maar het geduld van de potentiële kopers is wel op de proef gesteld.
De titel zou namelijk eigenlijk al op 16 april 2020 in de schappen liggen. Die target werd niet gehaald en de game werd uitgesteld tot 17 september. Toen strooide het coronavirus roet in het eten en werd Cyberpunk 2077 opnieuw uitgesteld tot 19 november. Volgens CD Projekt Red zal de game niet met nog meer vertraging te maken krijgen. Dat laat CFO Piotr Nielubowicz weten in een video over de financiële resultaten van de studio.

Werken vanuit huis

De volgende video met de financiële resultaten moet verschijnen in december. Dat betekent dat de game niet meer uitgesteld zal worden of in ieder geval niet meer meerdere weken of maanden. Toch blijven de medewerkers van CD Projekt Red vanuit huis werken door het coronavirus, wat de productie van de game niet bevordert. Dat zal de ontwikkelaar in ieder geval tot december blijven doen.