Game releases oktober 2023 - Super Mario en Spider-Man!

Article
maandag, 02 oktober 2023 om 9:00
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Het najaar is begonnen en dat is meestal een drukke tijd voor game releases. Deze maand alleen al verschijnt er van alles dat het spelen waard is. Welke games gaan we zoal spelen in oktober 2023?
In oktober 2023 is het weer tijd voor een nieuw avontuur van je favoriete rood met blauwe held. Alles wat we tot nu toe van dat avontuur hebben gezien suggereert dat het een nieuwe topper wordt. Vanaf 20 oktober kun je aan de slag met Super Mario Bros. Wonder en/of Marvel’s Spider-Man 2!
Maar dat is wat verdop in de maand. Voor die tijd zijn er genoeg andere games om van te genieten. Er verschijnt bijvoorbeeld een gloednieuwe Forza Motorsport op 10 oktober. SEGA komt een week later met een nieuwe Sonic-game, Sonic Superstars, die speelt als de alom geliefde klassiekers.
Ook Assassin’s Creed keer terug naar zijn roots. De open world van de laatste paar delen wordt even aan de kant gezet voor een relatief korte game die zich beperkt tot één stad. Al op 5 oktober kun je Assassin’s Creed Mirage verwachten (tenzij het een fata morgana is, maar daar lijkt het niet op).
Oktober zou oktober niet zijn zonder een paar enge games. Dat zien we dit jaar met een paar ports van eerder verschenen games, maar het is ook tijd voor Alan Wake 2. Die game brengt als het goed is nog veel meer horror dan het eerste deel, dus het lijkt een mooie game te worden om rond Halloween te spelen.

Wat zijn de game releases van oktober 2023?

Er zijn deze maand nog veel meer games waar je naar uit kunt kijken. Zeggen dat er voor ieder wat wils is, is misschien wat overdreven, maar het komt aardig in de buurt. Een uitgebreider overzicht vind je hieronder.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Oktober is één van de drukste maanden van het jaar tot nu toe, maar het kan natuurlijk nog steeds zijn dat dit net niet de games zijn die je graag speelt. In dat geval kan het idee zijn om nog eens te kijken naar wat games van eerder in het jaar. Misschien was er in september bijvoorbeeld iets dat je gemist hebt.

Populair Nieuws