Game releases september 2023 - Starfield en EA Sports FC!

Article
vrijdag, 01 september 2023 om 12:00
starfield planetf1693410421
De zomer is min of meer voorbij, dus in de komende maanden verwachten we weer meer game releases. September 2023 trapt het najaar gelijk goed af. De maand begint met Starfield en heeft ook nog meer te bieden.
Het is alweer zo’n 5 jaar geleden dat Starfield werd aangekondigd, samen met The Elder Scrolls VI. Op die laatste moeten we nog even wachten, maar Starfield komt deze maand eindelijk uit. De release is op 6 september, maar dankzij Early Access bij sommige edities van de game kunnen veel spelers meteen op de eerste dag van de maand al aan de gang.
Helemaal aan het andere uiteinde van de maand hebben we EA Sports FC 24. De naam is anders, maar in principe is dit EA’s voetbalsimulatie zoals je die kent van FIFA. Toch zijn er wat verandering doorgevoerd: de Switch-versie is voor het eerst in jaren geen Legacy Edition en komt ongeveer overeen met de versies voor PS4 en Xbox One. Ook is er een wisseling van de wacht wat betreft de coverster, wat na drie jaar Mbappé misschien ook tijd werd.
Verder komt Mortal Kombat 1 deze maand met de tweede reboot van de franchise. Dat belooft weer wat heftige multiplayer gevechten. Al moeten we zeggen dat de singleplayer modus ook niet tegenvalt.
Mocht je van Bloodborne houden en al jaren verlegen zitten om een nieuwe game, dan is er Lies of P. In deze game speel je als Pinocchio, dus behalve vechten kun je ook liegen. Dat leidt dan ook tot verschillend eindes.

Wat zijn de game releases van september 2023?

Uiteraard is er nog veel meer dat je deze maand kunt verwachten. Voor een groter overzicht kun je hieronder terecht.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Er zijn veel goede games deze maand, maar het kan natuurlijk zijn dat het net niets voor jou is. In dat geval is het misschien je tijd waard om nog eens bij de releases van augustus te kijken. Dat waren er wat minder, maar misschien zit er iets voor je bij.

Populair Nieuws