Game releases oktober 2022 - Modern Warfare 2 en Gotham Knights

Article
zaterdag, 01 oktober 2022 om 13:00
gotham knightsf1654789469
Het is oktober en dat betekent kortere dagen, kachels die aangaan en pumpkin spice. Maar het betekent ook een aardige toename in het aantal game releases. Oktober 2022 heeft namelijk weer veel moois te bieden.
De game die ongetwijfeld het meest over de toonbank gaat vliegen is Call of Duty: Modern Warfare II. Infinity Ward staat dit jaar aan het roer van Call of Duty en dat betekent meestal dat we één van de sterkere delen mogen spelen. Of dat ook voor Modern Warfare II het geval is merken we aan het einde van de maand.
De andere helft van Activision Blizzard komt ook met een nieuwe shooter. Het is namelijk eindelijk tijd voor de release van Overwatch 2. Veel vans begonnen zich al af te vragen waar de game bleef, maar dit jaar kwam er dan eindelijk schot in de zaak, hopelijk met redelijk resultaat.
Over lang wachten gesproken: Bayonetta 3 verschijnt deze maand ook, zo’n vijf jaar nadat de game werd onthuld. Nu is hij onderdeel van een stiekem best wel sterke maand voor de Switch. In oktober mogen we namelijk ook aan de slag met Mario + Rabbids: Sparks of Hope.
Oktober is natuurlijk ook de maand van Halloween, maar regelrechte horror hebben we deze maand weinig op Scorn na (al zijn er nieuwe uitgaves van Resident Evil Village). Wel kun je een duister sfeertje proeven in bijvoorbeeld Gotham Knights of A Plague Tale: Requiem.

Wat zijn de game releases van oktober 2022?

We kunnen met recht zeggen dat er deze maand nog veel meer moois op het programma staat dan hierboven vermeld staat. Er zijn bijvoorbeeld meerdere geliefde games die op nieuwe platforms verschijnen. Neem de onderstaande lijsten dus vooral goed door, want wie weet wat deze maand jouw game wordt.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

We kunnen het ons eigenlijk maar slecht voorstellen dat er deze maand echt niets voor je bij zit, maar het kan natuurlijk dat je nog een beetje in dubio bent. Er zijn bovendien nog veel meer mooie games om uit te kiezen. Zo kun je even bij de releases van september kijken of er daar iets echt uitspringt.