Game releases september 2022 - The Last of Us en Splatoon 3!

Article
donderdag, 01 september 2022 om 18:00
the last of us part 1 remakef1672920524
De vakantie ligt achter ons, wat ook te zien is aan de game releases. De grote titels voor het najaar beginnen namelijk binnen te druppelen. In september 2022 gaat dat deels met druppels inkt…
De apocalyps is geweest en in de wereld die achterblijft zul je geregeld je wapens moeten trekken om je plaats in de wereld zeker te zijn. Je merkt het al, het is weer tijd voor Splatoon! Een aantal bekende modi zijn een beetje veranderd in Splatoon 3, dus het belooft een interessant deel in de reeks te worden.
De apocalyps en het getal drie blijven relevant, want voor de derde console op een rij komt er een versie van Naughty Dogs post-apocalyptische meesterwerk The Last of Us uit. Er valt over te twisten of The Last of Us Part 1 nodig is. Maar voor een nieuwkomer is dit de ultieme versie om te spelen.
Verder kunnen we in september flink sporten. Het is namelijk tijd voor FIFA 23, de laatste van EA. Mocht je je handen op de bal willen, dan kun je kiezen voor de basketbalsimulatie NBA 2K23.
Vanuit Square Enix kunnen we deze maand een nieuwe strategy RPG beleven met The DioField Chronicle. Dezelfde uitgever heeft ook een traktatie voor Switch-eigenaren. Life is Strange: Arcadia Bay Collection brengt namelijk eindelijk meer Life is Strange naar de console.

Wat zijn de game releases van augustus 2022?

Er is nog veel meer te beleven dat wat we hierboven hebben uitgelicht. We hebben een uitgebreider overzicht hieronder voor je klaargezet.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Er zijn wat mooie games op komst in september, maar dat wil niet zeggen dat ze ook in jouw straatje passen. Gelukkig is er geen tijdslimiet op hoe lang je een game kun kopen. Neem dus gerust een kijkje bij de releases van augustus, want misschien zit er daar toch nog wat voor je bij.

Populair Nieuws