Game releases oktober 2021 - Metroid Dread en Far Cry 6!

Article
vrijdag, 01 oktober 2021 om 11:00
metroid dread emmif1632746342
Het laatste kwartaal van 2021 is begonnen en daarmee ook de maanden waarin game-uitgevers graag flink uitpakken. In oktober 2021 kunnen we dan ook een behoorlijk aantal games verwachten. Het zijn ook zeker niet de minste, dus laten we de game releases van deze maand eens bekijken!
Deze maand is Metroid eindelijk terug met een nieuwe game. Al negentien jaar waren er ideeën voor een vervolg op Metroid Fusion, maar het kwam er steeds niet van. Dankzij een samenwerking met MercurySteam mag Metroid Dread nu eindelijk het daglicht zien.
Er is overigens geen gebrek aan AAA-titels in oktober 2021. Vanaf 7 oktober kunnen we bijvoorbeeld de revolutie van dichtbij zien in Far Cry 6. Op 26 oktober kunnen we in de schoenen van Star-Lord stappen in Marvel’s Guardians of the Galaxy, wat waarschijnlijk een wat vrolijkere aangelegenheid is.
Oktober is natuurlijk ook de maand van Halloween. Als je een beetje in de griezelsfeer wil komen kun je aan de gang met de nieuwe Dark Pictures game: House of Ashes. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon met vrienden zombies af te knallen in Back 4 Blood.

Wat zijn de game releases van oktober 2021?

Er is natuurlijk nog veel meer te beleven, zoals een nieuwe Mario Party, Age of Empires IV en en de Crysis trilogie in geremasterde vorm. Zelfs dan hebben we nog niet alles benoemd waarmee je je de komende maand kunt vermaken, dus neem vooral een kijkje in de onderstaande lijsten!

Switch releases

PS4 Releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Zoals je ziet hoef je je in oktober 2021 niet te vervelen. Maar als er om één of andere reden toch niets voor je bij zit kun je nog eens kijken bij de game releases van september. Wie weet is er daar nog iets wat je wil spelen.