Game releases november 2023 - Call of Duty en meer Mario!

Article
woensdag, 01 november 2023 om 12:00
super mario rpg remakef1698319887
Vaak zijn oktober en november er druk qua game releases. Dit jaar lag de nadruk erg op oktober, maar dat wil niet zeggen dat er deze maand niets over is. Dit is wat november 2023 zoal te bieden heeft!
Het lijkt een veilige aanname dat Call of Duty: Modern Warfare 3 de grootste game van de maand is, in ieder geval qua verkoopcijfers. De nieuwe Call of Duty doet het altijd goed. Modern Warfare 3 biedt bij lancering dan wel geen nieuwe maps, maar de terugkeer van een stel regelrechte klassiekers zal het bij veel spelers best goed doen. Uiteraard is een direct vervolg op Modern Warfare 2 zo snel na die game ook wat waard.
In oktober konden we genieten van Super Mario Bros. Wonder, maar de vakantie is nog niet begonnen voor de loodgieter. Hij mag weer aan het werk in Super Mario RPG. Deze remake van de originele SNES-game poetst de game grafisch flink op en verandert het gevechtssysteem wat. Het belooft een minstens zo charmante game te worden als het origineel.
Het is sowieso een goede maand voor verschillende soorten RPG’s. Zo kun je aan de slag met een remake van Star Ocean: The Second Story en kun je je tactische vermogen laten zien in Persona 5 Tactica. Wie RPG’s liever wat moderner beleeft, in bijvoorbeeld een open wereld, kan kiezen voor de Switch-versie van Hogwarts Legacy.

Wat zijn de game releases van november 2023?

Daarmee zijn nog lang niet alle leuke games besproken. Zo kun je je alvast voorbereiden op Like a Dragon: Infinite Wealth met Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Als je een feestje wil bouwen, is WarioWare: Move It! misschien een optie.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat Waren de releases van vorige maand?

Zoals we al zeiden was het vorige maand vrij druk met leuke games. Als er in november niets voor je bij is, kun je dus waarschijnlijk nog slagen met wat je in oktober misschien hebt gemist.

Populair Nieuws