Game releases april 2023 - Star Wars en Advance Wars!

Article
maandag, 03 april 2023 om 15:00
star wars jedi survivorf1658739655
Het eerste kwartaal van 2023 zit er alweer op. Tot dusver is het geen beroerd game-jaar en ook in het komende kwartaal ziet het er niet slecht uit. Laten we bijvoorbeeld eens kijken wat er in april zoal voor de deur staat.
Er kan weinig twijfel bestaan over de grootste game van april 2023. Dat is namelijk Star Wars Jedi: Survivor, het vervolg op Fallen Order uit 2019. Die game was destijds een grote hit en het ziet er naar uit dat Respawn met Survivor een nog betere game af wil leveren. Dat belooft dus wat.
Nostalgische gevoelens voor de Game Boy Advance kun je tegenwoordig alle ruimte geven via Nintendo Switch Online. Maar als het specifiek Advance Wars is waar je hart sneller van gaat kloppen, dan zit je de komende maand helemaal goed. De eerste twee games in de geliefde strategy-reeks krijgen namelijk een volledige remake op de Switch in de vorm van Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp.
De nostalgie voor het Game Boy Advance tijdperk houdt daar niet mee op. Je kunt deze maand namelijk ook aan de slag met Mega Man Battle Network Legacy Collection. Dit is weliswaar geen volledige remake, maar voor een mooie en vooral uitgebreide collectie halen we onze neus niet op.
Verder kunnen Minecraft-fans hun favoriete blokkenwereld op een nieuwe manier beleven in Minecraft Legends. Na ongeveer een decennium wachten is het bovendien tijd voor Dead Island 2. Nu is het alleen nog de vraag of die wachttijd gerechtvaardigd is.

Wat zijn de game releases van april 2023?

Er zijn natuurlijk nog meer games die deze maand uitkomen dan hierboven zijn uitgelicht. In de tabellen hieronder vind je een uitgebreider overzicht per platform.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Het kan natuurlijk zijn dat april toch niet helemaal je maand is. Mocht je toch iets nieuws zoeken om te spelen, dan kun je een kijkje nemen bij de releases van maart. Die lopen per slot van rekening ook niet weg.

Populair Nieuws