Game releases mei 2022 - Sniper Elite 5 en Evil Dead: The Game!

Article
woensdag, 04 mei 2022 om 13:00
sniper elite 5f1639414328
Een derde van het jaar is alweer achter de rug. Dat jaar begon eigenlijk redelijk druk als het om game releases ging, maar sinds april is het wat minder. Ook mei 2022 is geen bijzonder drukke maand, maar laten we vooral kijken wat er wél uitkomt.
Waarschijnlijk de grootste release van mei 2022 is Sniper Elite 5. Later dit jaar kunnen we natuurlijk weer allerlei first-person shooter geweld verwachten, maar deze maand hebben we een third-person shooter voor handen. De game neemt je mee naar het Frankrijk van 1944 om een geheim Nazi-project te stoppen.
Als je van horror houdt kun je aan de slag met Evil Dead: The Game. In deze game kun je co-op of PvP aan de gang met personages uit de Evil Dead-franchise. Dit is misschien ook een leuke game als je na het zien van de nieuwe Doctor Strange helemaal in Sam Raimi-sferen bent beland.
Als je met Evil Dead nog niet genoeg bloed hebt gezien is er ook Vampire: The Masquerade - Swansong. In deze RPG gaat een drietal vampiers in Boston op onderzoek uit na een schietpartij. Wees gewaarschuwd: je moet lastige keuzes maken in deze game.

Wat zijn de game releases van mei 2022?

Behalve het bovenstaande zijn er nog meer games die in mei 2022 uit gaan komen. We hebben het dan over wat minder bekende titels, maar wie weet zit jouw nieuwe favoriet er wel bij.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Het moge duidelijk staan dat mei 2022 niet bepaald stijf staat van de game releases. Mocht het allemaal niets voor jou zijn, kijk dan vooral even bij de releases van april. Wie weet zit daar wat voor je bij, al moet je voor een echt grote selectie eigenlijk nog even verder terug naar maart of februari.

Populair Nieuws