Game releases april 2020 - Eindelijk Final Fantasy!

  De grootste releases van de afgelopen maand heb je waarschijnlijk pas net in huis. De verleiding is groot om je in bijvoorbeeld Animal Crossing af te sluiten van de buitenwereld, maar dan zou je de game releases van april 2020 aan je voorbij laten gaan. Dat zou zonde zijn.

  Er staan weer een paar mooie game releases op het programma voor april 2020. Al over een paar dagen kunnen we bijvoorbeeld aan de slag met een remake van Resident Evil 3. Daarnaast komt de remake van Trials of Mana deze maand uit. Dat terwijl we pas vorig jaar kennis konden maken met het origineel!

  Misschien wel de grootste release van deze maand is natuurlijk Final Fantasy VII Remake. Het voelt als jaren geleden dat deze game werd onthuld en dat was het ook. Voorlopig is het wachten alleen PS4 eigenaren voorbij. Andere platforms volgen in 2021.

  Het lijkt misschien alsof de hele maand van remakes aan elkaar hangt, maar er komt hier en daar ook iets nieuws uit. Gears Tactics biedt een nieuw perspectief op de Gears of War franchise. Ook moeten we in april 2020 Minecraft op een nieuwe manier gaan ervaren, maar helaas is de exacte datum daarvan nog niet bekend en misschien zelfs aan verandering onderhevig.

  Wat zijn de game releases van april 2020?

  Hieronder volgt een overzicht van de grootste game releases van deze maand. Uiteraard niet op willekeurige volgorde, maar per platform op datum.

  Switch releases

  PS4 releases

  Xbox One releases

  ReleaseTitelGoedkoopst
  3 aprilResident Evil 3Kopen
  14 aprilSomeday You'll Return
  23 aprilMotoGP 20Kopen
  28 aprilSnowRunnerKopen
  -- aprilMinecraft: Dungeons

  PC releases

  Wat waren de releases van vorige maand?

  De maand ziet er zeker niet slecht uit, maar misschien is het niks voor jou. Misschien zit je helemaal niet te wachten op al die remakes, of misschien hoopte je op een Switch release. Het loont soms de moeite om nog even te kijken bij de game releases van maart. Wie weet heb je daar iets over het hoofd gezien.

  Ziet april 2020 er goed uit? Ben je groot fan van Final Fantasy, of van Resident Evil? Of wordt het toch even afzien en wachten tot mei? Laat van je horen in de reacties!

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.