Game releases juni 2022 - Mario Strikers en The Quarry!

Article
woensdag, 01 juni 2022 om 18:00
the quarry0f1653136511
Na een paar karige maanden op het gebied van game releases trekt het in juni 2022 weer een beetje aan. Zeggen dat het storm loopt met enorme releases zou overdreven zijn, maar er is wel degelijk iets te beleven. Laten we de releases even doornemen.
Deze maand kunnen fans van Mario Strikers opgelucht ademhalen: de reeks is niet dood. Next-Level heeft zich van Nintendo weer mogen wagen aan het regelloze voetbal met Mario-personages. Het resultaat gaan we op 10 juni zien en vooral ook spelen in Mario Strikers: Battle League Football.
Op dezelfde dag komt Supermassive Games met een nieuwe Horror-ervaring. Dit keer is het geen nieuw deel in de Dark Pictures-reeks, hoe leuk die ook moge zijn. Nee, The Quarry lijkt veel meer op Until Dawn. Dat wordt weer flink keuzes maken en hopen dat je geen spijt krijgt.
We krijgen deze maand ook weer een nieuwe Warriors-game, maar dan wel in de wereld van Fire Emblem. Fire Emblem Warriors: Three Hopes gaat verder op Fire Emblem: Three Houses en brengt een hoop actie met zich mee. Wie graag meer ziet van de Three Houses-wereld kan in ieder geval zijn hart ophalen.
Verder kunnen wielerfans aan de slag met de jaarlijkse Tour de France en Pro Cycling Manager games. Wie een game zoekt voor op feestjes kan behalve Mario Strikers ook nog Rabbids: Party of Legends overwegen. Uiteraard mogen we ook niet vergeten dat Sonic’s eerste avonturen worden heruitgegeven in Sonic Origins.

Wat zijn de game releases van juni 2022?

Zoals we al zeiden is het deze maand weer wat drukker qua releases dan in de vorige maanden. We hebben dan ook lang niet alles hierboven kunnen uitlichten. Hieronder hebben we uitgebreidere lijsten voor je klaargezet.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Ook in de drukste maand sinds maart kan het natuurlijk voorkomen dat er niet echt iets uitkomt dat jouw interesse heeft. Als je toch een nieuwe game zoekt, kun je even kijken bij de releases van mei of je daar iets interessants gemist hebt. Een andere mogelijkheid is om gewoon te wachten tot juli.