Game releases juni 2020 - The Last of Us en Disintegration!

Article
maandag, 01 juni 2020 om 12:00
the last of us part iif1578385395
Je heb misschien net je eerste stappen in Rapture of op de Bionis gezet, maar het is alweer tijd voor een nieuwe maand game releases. Het is niet niks wat er deze maand uitkomt, dus als je je even los kunt rukken van je aanwinsten in mei (of als je niks hebt gekocht), nemen we het even door. Dit zijn de releases van juni 2020.
Vroeg in de maand kunnen Switch-eigenaren eindelijk kennis maken met The Outer Worlds. Die game kwam vorig jaar al uit en na enige vertraging arriveert hij nu op de hybride van Nintendo. Wie liever gezelschapsspelletjes speelt kan terecht bij 51 Worldwide Games.
Maar dat zijn niet de zwaarste klappen van juni 2020. Rond het midden van de maand komen Disintegration en The Last of Us Part II bijna gelijktijdig uit. Vooral voor die laatste heeft het wachten lang geduurd, maar we zullen nu eindelijk zien hoe het verder gaat met Ellie en Joel.
Voor de nostalgische kick kunnen we terecht bij SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. Wie zichzelf daar te oud voor vindt kan de Samurai Shodown NeoGeo Collection proberen, of de Anno History Collection. Overigens is dit ook de maand waarin de nieuwste Samurai Shodown beschikbaar wordt op PC. De NeoGeo Collection gaan we voor consoles terugzien bij de releases van volgende maand.

Wat zijn de game releases van juni 2020?

Hieronder vind je de lijsten met alle grote game releases van juni 2020. Geen zorgen: je hoeft ze niet allemaal door te spitten want elk platform heeft zijn eigen lijst.

Switch releases

PS4 releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Hoewel we in de komende maand één van de meeste langverwachte titels van het jaar tegemoet zien, kan het natuurlijk zijn dat het je smaak niet is. In dat geval kan het nooit kwaad om nog even bij de releases van mei te kijken. Je weet maar nooit of je daar vindt wat je zoekt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties