Deze Marvel series staan gewoon op Netflix

Article
maandag, 01 juni 2020 om 11:00
luke cage 200525 113505f1590406810
Voor Marvel films of series hoef je niet perse Disney+ aan te schaffen. Er staan een aantal films en series gewoon op Netflix. Dit zijn een aantal series van Marvel die je op Netflix kunt bekijken.

Luke Cage

De serie Luke Cage, bestaande uit 2 seizoen gaat over Luke die na een mislukt experiment een onbreekbare huid krijgt. In Harlem, een wijk in New York probeert hij zijn leven weer opnieuw op te pakken, maar al snel wordt hij geconfronteerd met zijn verleden. Hij zal de strijd moeten aangaan met zowel zijn verleden als met criminelen die rondzwerven in New York.
Luke Cage vormt samen met series zoals Jessica Jones, Iron Fist en Daredevil een miniserie genaamd The Defenders. Al deze series staan allemaal op Netflix. Marvel en Disney kondigden in 2013 aan dat Netflix deze vier series zou maken.
jessicajonesf1581346631

Jessica Jones

Jessica Jones is een superheld, maar dat leven heeft ze niet lang kunnen volhouden door een tragedie die ze heeft meegemaakt. Ze probeert haar privé-leven weer op de rit te zetten en als werk doet is ze een privé-detective geworden. Jessica blijft echter problemen houden zoals zelfhaat en haar PTSS, maar daar probeert ze elke dag tegen terug te vechten. Langzaam raakt ze daaraan gewend en aan de hand daarvan probeert ze mensen te helpen die haar hulp hard nodig hebben. Daar verdient ze ook aardig veel aan aangezien ze een privé-detective is.
iron fistf1590408020

Iron Fist

Miljardair Daniel Rand, ook wel bekend als Iron Fist keert na vijftien jaar terug naar New York nadat hij vermist raakte. Velen dachten dat hij dood was, maar niet is minder waar. Hij probeert na jarenlang weer een band op te bouwen met zijn familie terwijl hij criminelen probeert te verslaan met zijn superkrachten. Met zijn Kung fu krachten wekt hij de krachten van de vurige Iron Fist op om criminelen te verslaan.
daredevil 200525 135503f1617872848

Daredevil

Wanneer de wees Matt Murdock op jonge leeftijd in aanraking komt met radioactief afval kan hij in plaats van zien gebruik maken van zijn radar- zintuig. Wanneer hij jaren later opgroeit tot advocaat heeft hij tegelijkertijd een geheime identiteit als Daredevil. Hij kent geen angst en lost alles op wat hij als advocaat in de rechtszaal niet kan oplossen.
the defenders 200525 135813f1644839752

The Defenders

De superhelden Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones en Daredevil bundelen hun krachten om New York te beschermen tegen The Hand. Samen proberen ze New York City weer veilig te maken, maar alle vier hebben ze ook nog eens hun eigen persoonlijke problemen die ze moeten oplossen. De vier superhelden beseffen dat ze met z'n vieren veel sterker zijn, dus moeten ze samenwerken om het kwaad tegen te gaan.

Populair Nieuws

Laatste Reacties