Game releases juli 2023 - Pikmin 4 en Ratchet & Clank!

Article
zaterdag, 01 juli 2023 om 17:00
pikmin 4f1687948266
Het weer lijkt de laatste tijd twee standen te hebben. Het is warm, waardoor je beter niet te veel in de zon kunt komen, of het regent, waardoor je buiten nat wordt. Reden genoeg dus om de zomer binnen door te brengen met een game. Maar wat voor game releases kunnen we in juli 2023 verwachten?
Eerlijk is eerlijk, juli is dit jaar niet heel druk. Maar gelukkig zijn er wel wat veelbelovende games die we deze maand kunnen verwachten. Veel fans wachten bijvoorbeeld al 10 jaar op Pikmin 4 en deze maand komt hij eindelijk uit.
Wie geen PlayStation 5 heeft, maar wel graag Ratchet & Clank: Rift Apart wil spelen heeft ook een leuke maand. De game voegt zich namelijk bij de PlayStation-exclusives die je ook op PC kan spelen. Nu is het natuurlijk hopen dat hij iets beter lanceert dan The Last of Us Part 1.
Formule 1-liefhebbers en andere snelheidsduivels kunnen al een tijdje coureur spelen in F1 23. Maar als je alle achterliggende cijfertjes veel leuker vindt dan het rijden zelf, kun je deze maand kijken of je een goede manager zou zijn in de sport dankzij F1 Manager 2023.

Wat zijn de game releases van juli 2023?

Er zijn natuurlijk nog andere games die je deze maand kunt spelen. Dus als het bovenstaande je niet leuk lijkt, kijk dan vooral even verder. We hebben hieronder een groter overzicht van de games die deze maand uitkomen.

Switch releases

PS5 releases

PS4 release

Xbox Series X releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Het kan natuurlijk dat juli 2023 het gewoon niet is voor jou. Gelukkig zijn er in de afgelopen maanden wat mooie games uitgekomen. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de releases van juni, daar waren toppers bij als Final Fantasy XVI en Diablo IV.