Game releases november 2019 - Pokémon en Star Wars!

  Er is weer een nieuwe maand begonnen, dus er staan weer nieuwe games voor de deur. Gelukkig kun voor games de deur open doen zonder dat ze snoep van je willen. Dit zijn de grote game releases van november 2019!

  The Pokémon Company

  Het is in november wat rustiger dan de laatste twee maanden. Dat wil alleen niet zeggen dat de game releases van november 2019 je aandacht niet waard zijn. Wat er is is zeker het overwegen waard. We hebben het dan bijvoorbeeld over Pokémon Sword en Pokémon Shield, of over Star Wars Jedi: Fallen Order.

  Daarnaast komt cultklassieker Shenmue eindelijk met een derde deel en kunnen we eindelijk aan de gang met Death Stranding. Wie van racen houdt kan zich vermaken met Garfield Kart: Furious Racing, maar zal waarschijnlijk toch maar voor Need for Speed: Heat gaan. Laten we ook niet vergeten dat Red Dead Redemption 2 naar PC komt.

  Wat zijn de game releases van november 2019?

  Hieronder vind je, zoals altijd, lijsten met alle grote game releases van deze maand. Alles is gesorteerd op platform, dus je hoeft geen onnodig speurwerk te doen om te zien of je een titel kunt spelen of niet.

  Switch releases

  PS4 releases

  Xbox One Releases

  PC releases

  Wat waren de releases van vorige maand?

  Zijn de game releases van november 2019 niks voor jou? Misschien kun je nog even een kijkje nemen bij de game releases van oktober. Er was vorige maand een redelijk aanbod, dus wie weet is er een game die je gemist hebt.

  Wordt jij deze maand kampioen van de Galar regio, of neem je een lightsaber ter hand? Laat in de reacties weten welke game releases november 2019 voor jou een topmaand maken!

  Star Wars Jedi: Fallen Order

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.