Game releases december 2019 - Het laatste beetje

  Het duurt niet lang meer voordat 2019 voorbij is. De meeste games die met de feestdagen moeten verkopen zijn al uit, maar een paar dappere games durven in de laatste weken van het jaar uit te komen. Dit zijn de game releases van december 2019.

  Enorme releases zijn er deze maand helaas niet bij, maar voor de liefhebber valt er nog genoeg te beleven. Switch-eigenaren krijgen er een verzameling Assassin’s Creed games bij. Daarnaast is het indie-paradepaardje Shovel Knight eindelijk compleet wanneer de laatste twee uitbreidingen deze maand uitkomen.

  Simulatie-fanaten kunnen aan de gang met Farming Simulator 20. Wie van dungeon crawlers houdt kan op PC alvast aan de gang met Darksiders Genesis. Er is dus in principe nog wel wat te beleven.

  Wat zijn de game releases van december 2019?

  Hieronder staan zoals altijd lijsten met alle game releases van december 2019. Alles is gesoorteerd op platform, dus als je een platform niet hebt kun je die tabel gewoon overslaan.

  Switch Releases

  PS4 Releases

  Xbox One releases

  PC Releases

  Game releases december 2019 niks voor jou?

  We hebben deze maand niet te maken met een grote selectie, dus we begrijpen het volkomen als de game releases van december 2019 je ding niet zijn. Wil je toch inspiratie opdoen voor een Sinterklaas- of Kerstlijstje? Misschien zijn de releases van november nog interessant.

  Zit er deze maand iets voor je bij? We horen graag in de reacties of jij aan de gang gaat met één van de games op deze lijst.

  Assassin’s Creed: The Rebel Collection

  Verkijgbaar vanaf 6 december 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.