Game releases februari 2020 - Zombie Army en Darksiders!

Article
zaterdag, 01 februari 2020 om 15:00
zombie army 4f1578653242
De kop van het jaar is eraf: in januari was er wat games betreft eigenlijk niet zoveel te beleven. De game releases van februari 2020 zijn met een wat grotere groep. Hieronder lees je wat je de komende maand kunt verwachten!
De maand begint niet bepaald lieflijk, Zombie Army 4: Dead War is één van de eerste game releases die je in februari 2020 zult zien. Ook heeft de game industrie geen tijd voor romantiek. Op Valentijnsdag word je geacht te knokken in Street Fighter V: Champion Edition, of op avontuur te gaan met de ruiters van de Apocalyps in Darksiders Genesis.
Daarnaast kun je deze maand kennismaken met of juist opnieuw genieten van een paar oude bekenden. Zo is er een jubileumuitgave van Bayonetta & Vanquish en komen Devil May Cry 3 en Metro Redux voor het eerst naar een Nintendo-platform. Daarnaast is de Yakuza Remastered Collection compleet en verschijnt de fysieke uitgave van de game.

Wat zijn de game releases van februari 2020?

Hieronder vind je een lijst van alle grote game releases in februari 2020. Geen zorgen, je hoeft niet alles door te spitten. We hebben alles gesorteerd op platform en op volgorde van release.

Switch releases

PS4 releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de game releases van vorige maand?

We geven direct toe dat de kans dat er deze maand een game naar jouw smaak uitkomt aanzienlijk groter is dan dat er je in januari iets is ontgaan. Maar kijk toch gerust even naar de game releases van januari. Je weet maar nooit.
In de reacties horen we graag of je naar de game releases van februari 2020 uitkijkt. Wordt het Yakuza? Darksiders misschien? Of ben je een Switch-eigenaar die altijd al nieuwsgierig was naar de Metro-serie? Hoe dan ook, de releases beginnen weer een beetje op gang te komen en daar zijn wij in ieder geval blij mee.