Game releases december 2020 - Cyberpunk 2077 door de schoorsteen

  Het jaar zit er bijna op, maar voor we 2020 gevoeglijk bij het oud vuil kunnen zetten zijn er nog wat game releases die wat aandacht verdienen. Het zijn er traditiegetrouw niet zoveel in de laatste maand van het jaar. Maar laten toch even kijken wat er in december 2020 op de markt komt.

  Laten we gelijk maar even de elephant in the room aankaarten: Cyberpunk 2077. Het leek soms even alsof er nooit een einde zou komen aan het uitstel, maar als er nu nog vertraging bij komt bakt CD Projekt RED ze wel heel bruin. Voor in de zak is hij net te laat, maar wie weet komt hij via die andere vrolijke man in het rood jouw kant op.

  Wat ook spannend begon te worden is de Switch versie van DOOM Eternal. Ook deze game komt op de valreep nog dit jaar uit. De DOOM Slayer en Isabelle zijn al beste vrienden sinds maart, maar nu kunnen ze elkaar eindelijk op hetzelfde systeem treffen.

  Voor wie een wat lichtere toon zoekt dan Night City of de hel is er Immortals Fenyx Rising. Deze game laat zich inspireren door Griekse mythologie, dus als je van die mythologie houdt is het of een aanrader, of juist niet. Dat hangt er een beetje vanaf hoe erg je het vindt als het allemaal net niet klopt met de echte verhalen.

  Er zijn ook wat nieuwe uitgaves van alweer wat oudere game releases. Als je je graag in een western waant, maar niet zit te wachten op een singleplayer campaign, dan kun je vanaf december 2020 Red Dead Online los kopen. Ook voor RPG-liefhebbers is er goed nieuws: de vrijwel universeel bejubelde Definitive Edition van Dragon Quest XI komt na ongeveer een jaar Switch-exclusiviteit naar andere platformen.

  Wat zijn de game releases van december 2020?

  December mag dan een mager maandje zijn qua game releases, er zijn er nog altijd meer dan we hierboven aandacht aan kunnen besteden. Hieronder vind je de lijsten met alle grote game releases van december 2020.

  Switch releases

  PS4 releases

  PS5 releases

  PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgend games krijgen een PS5 versie.

  Xbox One releases

  Xbox Series X|S releases

  Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn bij launch optimized voor Series X.

  PC releases

  Wat waren de releases van vorige maand?

  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: december is geen populaire maand om een nieuwe game uit te geven. Het is dan ook goed denkbaar dat er dit keer niks voor je bij zit. Als je toch nog wat inspiratie nodig hebt voor je feestinkopen of een verlanglijstje, kun je ook even kijken bij de releases van november.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.