Cold War update laat wapens sneller levelen

News
woensdag, 02 december 2020 om 8:30
black ops cold war nuketownf1606294795
Call of Duty Black Ops Cold War heeft onlangs een update gekregen. De update brengt een mooie wijziging naar de game. Volgens de patch notes van de update zullen wapens namelijk sneller levelen. Daarbij is er ruimte voor wat bug fixes.
Treyarch maakte in de patch notes bekend dat er gefocust is op een paar bugs in verschillende maps. Zo is een bug in Nuketown '84 aanngepakt. Daarnaast was er oog voor XP en dan wel voor wapens. Elk wapen in de game zal in de verschillende modi voortaan sneller in level stijgen.
Call of Duty: Black Ops Cold War heeft een nieuwe update gekregen en die richt zich onder andere op het verkrijgen van XP. De ontwikkelaar heeft gemerkt dat spelers er blijkbaar te lang over doen om hun wapens te levelen en daarom hebben ze dat ietwat aangepast. Door met specifieke wapens te spelen krijg je nu sneller XP, waardoor het wapen in kwestie sneller in level zal stijgen. De snellere stijging in level voor wapens geldt niet alleen voor de multiplayer modus, maar ook voor zombies.

Cold War levelen duurde ontzettend lang

Het levelen van de wapens duurde ontzettend lang volgens Treyarch. Het werd door de ontwikkelaar opgemerkt dat dit zo was en dat spelers niet echt vooruitgang boekten met hun wapens. Daarom is dit gemarkeerd als een aandachtspunt, dat nu dus aangepakt is. Lees de volledige patch notes hier.