God wellicht veel te zien in Lucifer seizoen 5

  We kunnen natuurlijk allemaal niet wachten op het vervolg van seizoen 5 van Lucifer. Na het grote succes van het eerste deel, wat ook nog eens op een cliffhanger eindigde, proberen we allemaal zo veel mogelijk informatie op te pikken over de tweede helft van het seizoen. Een vraag die we natuurlijk allemaal hebben is hoeveel gaan we Lucifers vader, God, zien in de serie.

  John P. Fleenor/Netflix

  Een lang verblijf

  Via Twitter hintte het officiële Lucifer account naar een lang verblijf van God op aarde. Zo werd er in een zin geschreven dat we kunnen rekenen op ‘een lang verblijf van *** op *****’. Dit valt simpel in te vullen met de woorden ‘God’ en ‘earth’. Dit geeft natuurlijk een hele bijzondere wending aan de serie, waar God nooit eerder vertoond werd en heel erg op de achtergrond was. Wij zijn ontzettend benieuwd naar zijn rol in de serie.

  De laatste aflevering die we te zien kregen eindigde met de komst van God. Toen Amenediel en Lucifer in een hevig gevecht waren met Michael en Mazikeen kwam hij tevoorschijn om de rust terug te brengen. Wij zijn alleen wel heel erg benieuwd wat de precieze reden is voor zijn komst. Is er een heel erg groot gevaar waar zelfs hij hulp bij nodig heeft, of kwam hij echt alleen om zijn kinderen te corrigeren op hun onrustige gedrag.

  De hint naar zijn langere verblijf maakt deze nieuwsgierigheid natuurlijk alleen maar groter. Wat denken jullie dat de reden hiervoor is? En wat voor rol denken jullie dat hij zal spelen?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.