Game releases augustus 2021 - Psychonauts 2 en No More Heroes 3!

Article
zondag, 01 augustus 2021 om 10:00
pn2 keyart 3000x2400f1626701720
De afgelopen maand heeft ons weer een paar mooie avonturen gebracht waar je nu misschien nog middenin zit. Maar op het jaar zit geen pauzeknop, dus staat er alweer een nieuwe maand aan game releases te wachten. Dit is wat we in augustus 2021 kunnen gaan spelen.
De maand zit niet bepaald vol met grote nieuwe game releases, maar er is een tweetal games waar we al een poosje op wachten. Vanaf 25 augustus kunnen we bijvoorbeeld eindelijk aan de slag met Psychonauts 2. De cultklassieker Psychonauts stamt alweer uit 2005, dus laten we voor de fans hopen dat het vervolg het lange wachten waard is.
Ook verwachten we deze maand No More Heroes 3. Travis Touchdown heeft zo’n twee jaar geleden weliswaar nog een avontuur beleefd, maar een nieuw genummerd deel in de No More Heroes-reeks hebben we sinds de Wii niet meer gezien. We kunnen dus ook van deze game zeggen dat hij iets heeft waar te maken.
Augustus 2021 brengt ons ook de release van 12 Minutes, een indie-game waar velen al een poos naar uitkijken. In de game herbeleef je steeds dezelfde 12 minuten waarin je vrouw wordt vermoord. Het is aan jou om dit met steeds meer voorkennis van eerdere loops te voorkomen.
Verder zijn er wat populaire games die deze maand een nieuw platform aandoen. Zo kunnen Xbox- en PlayStation-eigenaars eindelijk aan de slag met Hades en krijgt Ghost of Tsushima een Director’s Cut. Deze dient tegelijk als next-gen versie van de game.

Wat zijn de game releases van augustus 2021?

Natuurlijk zijn er nog wat meer games waar je de komende weken naar uit kunt kijken. Hieronder vind je een uitgebreider overzicht van wat er in augustus zoal uitkomt.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Het kan natuurlijk zijn dat er een maandje niets voor je bij is. Gelukkig zijn er al eerder games verschenen! Neem bijvoorbeeld nog eens een kijkje bij de game releases van juli. Misschien dat je daar iets vindt waar je bij nader inzien toch wel oren naar hebt.