De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 31)

  Elke week barst het van de aanbiedingen op games, gadgets, films en tech. In week 31 is dat niet anders. Wij halen het net voor je op en zetten de grootste vissen voor je op en rij. Met deze aanbiedingen hou je flink wat duiten in je portemonnee!

  Verkoeling bij bol.com

  De temperatuur stijgt weer en dus is het belangrijk dat je koel blijft. Natuurlijk zouden we met zijn allen massaal aan het strand kunnen gaan liggen, maar dat is niet het verstandigste idee in deze gekke tijden. Regel daarom wat verkoeling voor in huis zodat je de warme dagen lekker door komt. Bij bol.com is er van alles in de aanbieding, dus je bespaart er ook nog eens flink wat geld op.

  Deze heeft drie standen en is in hoogte verstelbaar. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de Bestron statiefventilator te laten draaien om voor een briesje te zorgen vanuit verschillende hoeken of om hem op één plek te laten blazen en je zo van een constant windje te voorzien.

  Een andere optie die wat minder ruimte in beslag neemt is de Domo vloerventilator. Deze chromen ventilator is lekker klein en dient op de vloer geplaatst te worden. Vanuit daar ventileert hij minstens net zo goed als een statiefventilator door de hoek waarin hij staat. Ook bij dit model heb je drie standen tot je beschikking, waardoor zelfs de grootste kamer van verkoeling voorzien wordt.

  Indiegames gratis in de Epic Games Store

  Als je van de indies bent, is het deze week feest. In de Epic Games Store kun je namelijk flink wat gratis games scoren. Zo kun je de platformer 20xx, die veel weg heeft van Mega Man games, gratis krijgen, is de gekke racegame Trackmania free to play, en kun je gratis aan de slag met Sword & Sorcery. Deze action-adventure game laat je in de huid kruipen van een monnik die een bijzondere missie heeft. Het is een ontzettend toffe game die zeker het proberen waard is, helemaal nu deze gratis is!

  Elke week heeft de Epic Games Store gratis games. Waar deze week een heel aantal indiegames in de spotlight staan, kan het zomaar zijn dat er volgende week een blockbuster gratis is. Check daarom regelmatig de Epic Games Store.

  Zomersale bij Zavvi

  De zomer is in volle gang en dat betekent overal en nergens zomersale. Zo ook bij Zavvi, want daar scoor je nu lekker voordelig de tofste Blu-rays en merchandise voor een prikkie. Neem bijvoorbeeld de Guardians of The Galaxy steelcase voor 23,99 euro of de Spyro verzamelbox met een pet en een mok voor 12,99 euro.

  Daarnaast kun je bij Zavvi ook toffe Disney Blu-ray films kopen. The Lion King Blu-ray koop je bijvoorbeeld in een toffe steelcase voor 23,00 euro en de live-action remake van Jungle Book heb je ook al in huis voor datzelfde geld. Kijk zeker even rond op Zavvi, want er is genoeg afgeprijsd in de webshop. Let wel op dat films niet altijd voorzien zijn van Nederlandse ondertiteling.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.