Game releases juli 2020 - Paper Mario en Ghost of Tsushima!

  Het is weer de eerste dag van een nieuwe maand vol game releases. Maar wat kunnen we deze maand gaan spelen? Neem even rust van al je verhitte discussies over The Last of Us Part II en bekijk ons overzicht van de game releases van juli 2020.

  Het begin van de maand is voor race-fanaten genieten. Met TrackMania, NASCAR Heat 5, en F1 2020 kunnen snelheidsduivels weer een poosje vooruit. Maar wie niet zo zit te wachten op hoge snelheden hoeft in juli 2020 ook niet droog te staan.

  Zo kun je aan de gang met een nieuw deel in de Bloodstained reeks in de vorm van Bloodtained: Curse of the Moon 2. Ook komt Marvel’s Iron Man VR deze maand eindelijk uit. De voormalige PlayStation exclusive Death Stranding komt naar PC en vindt daarmee een heel nieuw publiek dat zich over Kojima’s raadselachtige creatieve uitingen kan buigen.

  Waarschijnlijk de grootste highlights van de maand zijn Paper Mario: The Origami King en Ghost of Tsushima. Beide komen uit op dezelfde dag, dus wie in alle twee geïnteresseerd is staat voor een keuze. Wordt het dertiende-eeuws Japan, of toch het Mushroom Kingdom?

  Wat zijn de game releases van juli 2020?

  Er is natuurlijk nog meer te beleven dan hierboven uitgelicht staat. Neem dus vooral een kijkje in de lijsten hieronder. Misschien staat je volgende aankoop er wel tussen.

  Switch releases

  PS4 releases

  Xbox One releases

  PC releases

  Wat waren de game releases van vorige maand?

  Is juli 2020 je maand niet? Dat kan natuurlijk, smaken verschillen. Misschien zijn de releases van juni nog een tweede blik waard. Er zaten een paar interessante games tussen die je misschien hebt overgeslagen.

  Ghost of Tsushima

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.