Game releases - april 2013

Article
dinsdag, 02 april 2013 om 15:10
xgn google image
Maart is alweer voorbij en wij kunnen met zekerheid stellen dat het een geweldige gamemaand was. April is in vergelijking een erg rustige maand, maar wellicht zitten er toch een paar verborgen schatten tussen.
Je zou het misschien niet verwachten, maar maart zat hartstikke vol met topgames. Console gamers konden aan de slag met de succesvolle prequels van God of War en Gears of War. PC-gamers hadden het ook niet verkeerd. StarCraft 2 heeft een gigantische uitbreiding gekregen, waarbij je bijna kunt spreken van een volledig nieuwe game. Natuurlijk was er ook SimCity, al ging de launch niet zonder problemen. Alsof al deze games nog niet genoeg waren, verscheen ook nog eens het lang verwachte Bioshock Infinite. Een prachtige game die afstand neemt van het eenzame Rapture en plaatsvindt in een vliegende stad. Ook mogen we Tomb Raider natuurlijk niet vergeten, een geslaagde heruitvinding van de franchise die ons opnieuw kennis liet maken met Lara Croft.
Het waren ontzettend veel games, en het is dan ook begrijpelijk dat de meeste mensen niet alles konden spelen. Dat komt goed uit, want de volgende maand zal weinig hoogtepunten kennen. Dead Island Riptide en Star Trek zien er in ieder geval goed uit, en wellicht weten ze ons te verassen. Fire Emblem: Awakening werd in onze recensie de beste strategiegame van het moment genoemd, dus 3DS-gamers hebben iets om naar uit te kijken. Het zal een prima maand worden, al zal er waarschijnlijk geen 'game van het jaar' tussen zitten. April wordt misschien dus wel vooral een inhaalmaand voor alle geweldige games van vorige maand.
Velen van jullie zullen al regelmatig onze goed onderhouden game releasekalender raadplegen om te kijken welke games binnenkort uitkomen. In de releasekalender kun je de releases van games terugvinden voor de komende maanden, maar je kunt er ook de releases van vorige maand of zelfs het begin van het jaar opzoeken. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om te sorteren op platform. Onderstaand het releaseoverzicht voor de komende maand.
Wii
Dag Titel Impressie Recensie
12 The Croods: Prehistoric Party!
PlayStation Vita
Dag Titel Impressie Recensie
11 A-Men
19 History: Legends of War
Wii U
Dag Titel Impressie Recensie
04 Toki Tori 2 Lezen
12 The Croods: Prehistoric Party!
19 Injustice: Gods Among Us Lezen

Populair Nieuws