Game of Thrones spin-off - Deze personages willen we terug zien

Article
vrijdag, 01 september 2017 om 16:01
xgn google image
Het verhaal van Game of Thrones staat als een huis en ook de personages zijn ontzettend sterk neergezet. Sommigen echter beter dan anderen, waardoor de mogelijkheden voor een Game of Thrones spin-off denkbaar zijn. Welke personages we graag terug zouden zien in hun eigen serie lees je in deze special.

5. Faceless Man

Een mysterieuze groep huurmoordenaars die, net als Tom Cruise in Mission Impossible, van gezicht kunnen wisselen. Niet vreemd dat veel fans van Game of Thrones stonden te popelen om Arya te zien toetreden tot dit genootschap.
Dat de jonge Stark de Faceless Man uiteindelijk de rug toekeert en terug naar huis gaat aan het einde van seizoen 6 is misschien jammer, maar de mysterieuze man bestaat nog steeds. Of hij in het laatste seizoen terugkeert is mogelijk, maar hij zou zeker wat meer aandacht mogen krijgen in een Game of Thrones spin-off.
Het leven van de eerste Faceless Man, de contracten die hij uitvoert en de nieuwe leden die de game of faces winnen. Al met al zeker genoeg materiaal voor in ieder geval een pilot!
116980

4. Daario Naharis

Weliswaar hekkensluiter in onze lijst met toffe Game of Thrones bijrollen, Michiel Huisman heeft zeker potentie om als Second Son zijn avonturen in de schijnwerpers te zetten. Niet alleen als Nederlandse glorie, maar voornamelijk als charmante, ietwat arrogante huurling.
Dat hij kan vechten, messen werpen en de slaapkamer van Daenerys binnen weet te sluipen is duidelijk, maar wat kan hij nog meer? Zijn taak als politieagent in Meereen is niet zijn eerste keus, dus de kans dat hij na de oorlog die taak blijft vervullen is niet heel reëel.
Als het aan ons ligt krijgt Michiel zijn eigen serie waarin hij ons meeneemt op zijn avonturen als vrolijke moordmachine. Vrouwen in nood redden, infiltreren bij de Iron Bank of op de frontlinie lekker inhakken op vijanden. Zeker iets waar wij naar zouden kijken!
116982

3. Lord Varys

Kalm, provocerend en een tikkeltje mysterieus. Varys is bij uitstek geschikt als adviseur van Daenerys, maar volgens ons zeker ook als Game of Thrones spin-off kandidaat. Want hoe zit het nou precies met zijn verleden?
In één aflevering wordt het levensverhaal van Varys er doorheen gejast en krijg je te zien wat er in de grote, houten kist in zijn slaapkamer schuilt. Niet alleen ontzettend creepy maar ook een vraag naar meer. Of op zijn minst een terugblik.
Daarnaast is Lord Varys ook nog eens ontzettend goed in wat hij doet. Hij zegt te strijden voor de normale mensen en de koning/koningin die voor hen opkomt. Dat Daenerys haar twijfels heeft, is duidelijk: komt ze erachter dat hij haar verraadt, dan hebben haar draken een nieuw hapje.
Helaas heeft onze eigen Carice van Houten al verklapt dat Varys in ieder geval zal sterven in Westeros, maar de vraag is alleen wanneer. Met nog maar één seizoen te gaan is eigenlijk te hopen dat hij de dans ontspringt, maar die kans is klein. Dan maar hopen dat hij op een brute manier uit de serie wordt geschreven, met mogelijkheden voor een Game of Thrones spin-off!
116983

2. Podrick Payne

Een onschuldige dikkerd die noodgedwongen de rechterhand van Brienne of Tarth wordt. De scene waarin hij denkt voor de laatste keer Tyrion te zien was een tranentrekker, maar gelukkig zien de twee elkaar later weer. En beiden zijn sinds de laatste ontmoeting volwassener geworden.
Als squire zal Podrick op een gegeven moment op eigen benen kunnen (of moeten) staan, waarna hij als zelfstandige ridder op avontuur kan. De vraag is alleen waar zijn loyaliteit ligt. Zowel vrienden zijn met Bronn als de partij die tegen de Lannisters vechten is een onhandige situatie. Grote kans dan ook dat er in het laatste seizoen een keuze gemaakt moet worden door onze jonge vriend.
Het is voor Podrick te hopen dat hij de juiste keuze maakt en daarna de rest van de wereld kan verkennen. Wij gunnen hem in ieder geval een Game of Thrones spin-off.
116984

1. Tormund en The Hound

Dat er op de sets van Game of Thrones genoeg te lachen valt is duidelijk. Dat acteurs, die elke in de serie niet kunnen luchten of zien, in het echte leven de grootste lol hebben mag ook duidelijk zijn na het kijken van bovenstaand filmpje.
De twee beren van mannen hebben elk een interessante geschiedenis, maar wat de personages zo sterk maakt is de omgang met anderen. De nuchterheid waarmee beiden anderen aanspreken, afsnauwen of met de dood bedreigen verveelt simpelweg niet.
Ook in seizoen zeven, als beide mannen samen door één deur moeten, is de humor weer aanwezig. 'Dick?' 'Yes, cock!' 'Oh, I like it' 'I bet you do.'
Als wij een personage (of in dit geval duo) voor konden stellen om te zien schitteren in een Game of Thrones spin-off, dan zou het zeker Tormund en Sandor Clegane zijn. Als een Starsky en Hutch onrecht bestrijden en een emmer met scheldwoorden leeggooien in elke aflevering. Wie wil dat nou niet zien?

Populair Nieuws