Game of Thrones Season 8 spoilers? - Wie gaat er dood?!

  Hier vind je mogelijke Game of Thrones season 8 spoilers als blijkt dat deze personages dood gaan in het komende seizoen. Het nieuwe seizoen is onlangs van start gegaan en wij verwachten dat deze personages hun laatste adem zullen uitblazen. Deze tien zijn ten dode opgeschreven en dus mogelijke Game of Thrones Season 8 spoilers.

  HBO

  Let op dat dit artikel gebaseerd is op logische redenering en speculaties van het internet. Van geen van de onderstaande personages is bekend of ze sterven, maar mocht dit in de boeken van Een Lied van IJs of Vuur al gebeurd zijn, wordt dat wel besproken.

  10. Euron Greyjoy

  Het is niet één van de grote Game of Thrones Season 8 spoilers om te zeggen dat Euron Greyjoy een mindere indruk achterliet op de kijker. Op één goed gevecht na heeft het personage nog maar voor weinig opschudding gezorgd en zoals het er nu voor staat, lijkt hij aan de verkeerde kant te staan. Samen met Cersei is hij van plan om Jon en Daenerys te verraden.

  Dat kan hem duur komen te staan, aangezien Dany nog steeds in het bezit is van twee vuurspuwende draken die niet al te veel moeite hebben met het in brand steken van houten schepen. Als die bedreiging niet genoeg is, is er ook nog de Night King die met een gereanimeerde ijsdraak voor flinke verwoesting kan zorgen. Hoe je het ook wendt of keert, Euron lijkt maar weinig kans te maken om het laatste seizoen te overleven.

  HBO

  9. Gendry

  Wat waren we vorig seizoen blij toen Gendry ineens weer op ons beeldscherm verscheen en wat worden we verdrietig als hij komend seizoen doodgaat. Het is nog niet bevestigd natuurlijk en dus geen van de Game of Thrones season 8 spoilers, maar het ziet er niet goed uit voor Gendry. Het simpele feit is dat hij nog maar weinig relevante waarde heeft binnen het verhaal.

  Hij is dan wel de enige (halfbloed) Baratheon, maar dat hoeft niet zoveel te zeggen. In het verhaal heeft hij namelijk alleen nog een rol als we hem in een scène zien met Arya, aangezien de twee elkaar al zolang niet meer gezien hebben. Hij zou aan de andere kant ook het perfecte voer zijn om Arya aan de White Walkers te introduceren, want harten zullen breken als Arya hem voor het eerst in lange tijd terugziet terwijl hij net in een White Walker is veranderd.

  HBO

  8. Gregor ‘The Mountain’ Clegane

  Zoals je in onze Game of Thrones season 8 verwachtingen special al kon lezen verwachten we dat het laatste seizoen eindelijk de langverwachte Cleganebowl te zien krijgen. De titanenstrijd tussen Gregor ‘The Mountain’ Clegane en zijn jongere broertje Sandor ‘The Hound’ Clegane. Als dit gevecht er eindelijk komt, zetten wij ons geld in op The Hound.

  The Mountain mag dan wel bizar sterk en groot zijn, maar in het verleden zagen we al een kleine vorm van het gevecht. In seizoen 1 zit een klein moment waarin The Hound aan de winnende hand is wanneer The Mountain een gevecht verliest. Nu The Mountain een half-dood gedrocht is, verwachten we dat The Hound hem al helemaal in mootjes kan hakken.

  In de boeken is The Mountain officieel gezien zelfs al dood nadat hij niet gered kon worden in het gevecht met Oberyn Martel. Zijn schedel werd naar Dorne gebracht als goedmakertje voor wat Elia Martel was aangedaan en dat leek het einde te zijn. Toch wordt daar vermoed dat hij net als in de serie nog leeft, maar dan onder een valse naam, namelijk Robert Strong. Het wordt geïmpliceerd dat hij net zo groot is als The Mountain, maar doordat hij nooit praat of zijn helm afdoet is het onduidelijk in de boeken wie hij is.

  HBO

  7. Jaime Lannister

  Wat is meer Game of Thrones-achtig dan het vermoorden van de schurk die een goedzak werd? Helemaal niets en daarom verwachten we dat Jaime Lannister het laatste seizoen niet gaat overleven, ondanks dat we het nu wel zouden willen. Hij gaat Jon en Dany helpen tegen de White Walkers en we verwachten dat hij op een andere manier nog een rol gaat spelen. Meer daarover later in dit artikel.

  We verwachten dat hij namelijk in het laatste gevecht na een cruciale scène gaat sterven doordat hij zichzelf opoffert voor het grote geheel. Het zou de transitie compleet maken van iemand die de serie begon met poging tot kindermoord tot een soldaat die zijn leven geeft voor het goede doel. Het is één van de mogelijke Game of Thrones season 8 spoilers als het laatste seizoen voorbij is, maar voor nu is het nog pure speculatie.

  HBO

  6. Brienne of Tarth

  Eerder kon je al lezen hoe we verwachten dat Gendry het laatste seizoen niet gaat overleven en wij verwachten dat voor Brienne een soortgelijk einde in de kaarten zit. Net als Gendry staat er voor Brienne een groot gevecht klaar met een paar ijzige monsters en dat kan maar zo haar einde betekenen. Ze is nu in Winterfell en het lijkt erop dat Winterfell het strijdtoneel wordt voor het eerste grote gevecht met de White Walkers.

  Wij verwachten alleen dat Winterfell het niet gaat overleven en de levenden zich terug moeten trekken, nadat er vele doden gevallen zijn. Brienne kan maar zo één van die doden zijn aangezien het type is dat anderen in bescherming neemt en Winterfell zit vol mensen die beschermd moeten worden. Mensen als Bran Stark die in een rolstoel door de sneeuw moet rijden.

  Daarnaast bieden de boeken een glimps van de toekomst voor Brienne. In de boeken lazen we voor het laatst hoe ze opgehangen werd door een tot leven gewekte Caitlyn Stark die onder de naam Lady Stoneheart door het leven gaat. Daar is het nog steeds niet bekend of ze het heeft overleeft, maar als het enige indicatie is kan het maar zo haar einde betekenen in het komende seizoen.

  HBO

  5. Melisandre

  Je zou dit personage als één van de Game of Thrones season 8 spoilers kunnen opvatten, omdat Melisandre zelf al aankondigde dat ze zou sterven. De Rode Vrouw vertelde in seizoen 7 namelijk aan Varys dat Westeros de plek zou zijn waar ze de dood zou ontmoeten. Dit is logisch aangezien Jon haar vermoordt zodra hij haar ooit nog terugziet.

  Voor nu zit Melisandre veilig opgeborgen aan de andere kant van de wereld in Valantis. Ze liet alleen wel weten dat ze nog één keer terug zou keren naar Westeros om te sterven, net als het volgende personage op deze lijst. Het is voor nu één van de mogelijke Game of Thrones season 8 spoilers als het laatste seizoen voorbij is waarin we zelf geloven aangezien de rode heks het zelf al voorspelt.

  HBO

  4. Varys

  In hetzelfde gesprek vertelt Melisandre namelijk tegen Varys dat hij óók in Westeros zal sterven. Het schokt Varys net zo diep als dat het ons schokt, want Varys weet zich telkens weer perfect op de achtergrond te manoeuvreren. Het is dan ook nog maar de vraag hoe Varys tot zijn einde komt.

  Er zijn genoeg opties natuurlijk, want Westeros kent genoeg gevaren. Draken, White Walkers of misschien wel één van de twee ijzige heersers die nu in Westeros rondloopt. Varys kan maar zo om het leven komen door koningin Cersei of The Night King, maar om te zien hoe moeten we wachten tot het nieuwe seizoen uitkomt. Het is één van de mogelijke Game of Thrones season 8 spoilers die voorspelt werd door Melisandre en dat is dan ook precies de reden waarom we geloven dat Varys zal sterven.

  HBO

  3. Arya Stark

  Arya Stark is net als in de serie een losse flodder, waarvan moeilijk te zeggen is hoe het met haar verder gaat. Nu ze eindelijk met Sansa en Bran herenigd is, zou het niet één van de grote Game of Thrones season 8 spoilers zijn om te zeggen dat ze het overleeft. Het zou alleen ook precies andersom kunnen gaan, want Arya is nogal een vechtersbaas.

  Zoals we al zeiden, lijkt het erop dat Winterfell de eerste plek is die onder vuur komt te liggen van het leger van de doden en er zijn maar een paar zielen die het kasteel kunnen verdedigen. Arya is daar één van en het is niet moeilijk om je in te denken dat er nog een Stark gaat sterven. Met al die informatie in het achterhoofd, lijkt Arya gelijk het meest voor de hand liggende doelwit.

  HBO

  2. Cersei Lannister

  Als klein kind was Cersei al een draak van een persoonlijkheid als de flashback uit seizoen vijf tekenend is voor haar gedrag. We zagen hoe voorspeld werd dat Cersei zou trouwen met een koning, drie kinderen zou krijgen met iemand anders dan die koning en dat ze allemaal een gouden haardos zouden hebben. Ook zouden ze alle drie sterven, voordat Cersei zelf zou sterven.

  De voorspelling is op dat laatste onderdeel na al volledig uitgekomen, dus het lijkt onvermijdelijk dat Cersei dit seizoen de pineut is. Wat het alleen maar erger maakt, is dat het er naar uitziet dat niet Tyrion degene is die Cersei om het leven brengt, maar Jaime. Het zou een tragisch en poëtisch einde zijn voor het inceststel en zou Jaime tot zowel de Kingslayer als Queenslayer bekronen.

  HBO

  1. Daenerys Targaryen

  Het lijkt onvermijdelijk dat de koningin der draken Game of Thrones gaat overleven. Na acht seizoenen te vechten voor haar rechtmatige plaats op de troon is het typisch iets voor Game of Thrones om haar vlak voor het bereiken van haar doel van kant te maken. Het zou de grootste steek in de rug van de kijker zijn en niet alleen voor een emotionele reactie bij de kijker zorgen maar ook bij Jon Snow.

  Niet alleen deelt hij nu met haar het bed, maar hij is ook nog eens haar nichtje en de personificatie van een lied van ijs en vuur. Dat laatste is dan ook de reden dat hij niet zal sterven en Dany wel. Het is moeilijk om je in te denken dat er twee Targaryens de serie overleven en dat wordt alleen maar moeilijker om te geloven aangezien we het hier over een koppel hebben.

  Zijn dit Game of Thrones season 8 spoilers?

  Voor nu is het nog maar de vraag of dit daadwerkelijk de Game of Thrones season 8 spoilers zijn, want het laatste seizoen is nog niet verschenen. Het laatste seizoen komt op 15 april 2019 uit en zal maar zes afleveringen kennen. Wie denk jij dat er dood gaat en hoop je dat deze mogelijke Game of Thrones season 8 spoilers waarheid worden? Laat het ons weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.