Game of Thrones Season 8 Episode 6 vooruitblik - Wat kunnen we verwachten?

  Nog enkele nachtjes slapen en dan is het voorbij. Game of Thrones is bijna voorbij en er is niets wat je kunt doen om daar verandering in te brengen. Wat je wel kunt doen is alvast onze Game of Thrones Season 8 Episode 6 vooruitblik lezen, zodat je een idee krijgt van wat er komen gaat in de finale.

  Pas op voor spoilers!

  De vijfde aflevering van Game of Thrones was wederom een groot spektakel, maar wist het verhaal niet zoals gehoopt weer op de rails te zetten. De kantjes werden er in seizoen 8 geregeld afgelopen en de hoop was dat aflevering 5 daar enigszins verandering in zou brengen. Het tegenovergestelde gebeurde, maar daar hoeven we het verder niet over te hebben. Wel hebben we nog een belangrijke waarschuwing voor je hieronder:

  Let op, het artikel dat je gaat lezen bevat spoilers voor wat tot nu toe is gebeurd in Game of Thrones. Spoilers voor alle afleveringen, inclusief Game of Thrones Season 8 Episode 5 “The Bells” komen voorbij. Nu dat je gewaarschuwd bent, kunnen we beginnen met de Game of Thrones Season 8 Episode 6 vooruitblik.

  Koningin van het as

  We beginnen deze Game of Thrones Season 8 Episode 6 vooruitblik met de Moeder der Draken die in de meest recente aflevering King’s Landing heeft zitten barbecuen. Met Drogon vloog ze als een maniak door de stad nadat de overwinning binnen was en besloot ze een overwinningsdansje te doen zoals alleen een Targaryen dat kan. Ze zette letterlijk de fik er in.

  Terwijl de stad in as nog ligt na te smeulen is Daenerys met al haar resterende troepen feest aan het vieren. In de korte promo van HBO zien we hoe de Dothraki en Unsullied haar bijna aanbidden terwijl we haar van achteren zien. Ze loopt richting een uitkijkpunt over de stad zo lijkt het, waar ze vervolgens zelf kan aanzien wat ze heeft aangericht.

  Avengers verzamelen!

  Met nog 120 minuten te gaan lijkt het erop dat Dany zal eindigen op de troon, maar een aantal korte scènes die we in de promo zien geven hoop. We zien Jon, Tyrion, Davos en Arya allemaal door de verwoeste stad lopen. Elk van de vier personages kijkt uit zijn of haar ogen alsof de wereld dreigt te vergaan en dat is ook wel een beetje zo.

  Daar moet natuurlijk een stokje voor worden gestoken en het ziet er naar uit dat deze vier die taak gaan dragen. De vraag is alleen hoe ze dat gaan doen. Arya mag dan ontzettend goed zijn in het spelen van een sluipmoordenaar, maar een draak besluip je niet zo gemakkelijk. Ook lijkt het niet logisch dat Jon en Tyrion bij Dany in de buurt komen, want de Breaker of Chains is van mening dat beide heren haar hebben verraden.

  Game of Thrones Season 8 Episode 6 is het einde

  Na de aflevering aankomende maandag is het gedaan met Game of Thrones. De serie is dan officieel afgelopen, maar niet getreurd. Een week later komt nog de speciale documentaire uit over hoe het laatste seizoen gemaakt is, waarin we mogelijk meer duiding krijgen over bepaalde keuzes van de makers in hoe ze het verhaal vertellen. Tot die tijd kun je lezen wat we van de meest recente aflevering van Game of Thrones vonden en ons laten weten wat jij er van vond!

  Dit artikel is op 2 juli 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.