Fortnite Switch features die wij willen zien - Maak het nog beter!

Article
donderdag, 21 juni 2018 om 14:29
xgn google image
Fortnite Switch opent nieuwe deuren. Een hoop mensen maken voor het eerst kennis met deze cartoony Battle Royale game. Velen houden van het spel, toch kan het altijd beter. Dit zijn 5 Fortnite Switch features die je uitnodigen te blijven spelen.
Door deze functies te verbeteren wordt de Fortnite Switch release nog beter. Eerder legden wij al uit waarom je sowieso Fortnite op de Nintendo Switch eens een kans moet geven.

Gyro controls

Tijdens de E3 heeft Nintendo tijdens haar Treehouse presentatie flink wat gameplay van Fortnite getoond. Op die manier konden mensen vast een indruk krijgen van de gameplay. Ook konden fans via de reacties van de steam laten weten wat volgens hen beter zou kunnen aan het spel.
Een van de dingen die veel werd genoemd was de ondersteuning van Gyro controls. Zo werd er in de reacties op de video heel veel gevraagd om deze functie. In ieder geval zou het een welkome toevoeging die mooi gebruikt van de technologie die de Nintendo Switch te bieden heeft. En misschien maakt het richten op de Switch ook direct een stukje makkelijker.
134355

Crosplay Fortnite Switch features

Ook zou het geweldig zijn als je op de Nintendo Switch met elk platform gebruik kan maken van crossplay. Momenteel kun je samen spelen met spelers op de Xbox One, Ipad, maar word je totaal uitgesloten van deelname als je toevallig je account al aan een PlayStation 4 gekoppeld heb. Het lijkt wel alsof je account wordt geïnfecteerd met een Sony virus, waardoor je in quarantaine wordt gezet.
Het zou gaaf zijn als je net als in alle andere gevallen gewoon onderweg het spel op de Switch kunt spelen, om thuis met dezelfde voortgang door te knallen op de PlayStation 4. Handig voor de mensen die in het bezig zijn van beide consoles, maar nu dus gedwongen worden om voor één console te kiezen óf twee accounts aan te maken.
134356

Switch exclusive skins

Ook zou het gaaf zijn om te kunnen pronken dat je op de Nintendo Switch versie van het spel speelt. Zo zou dit kunnen door speciale skins te brengen die alleen op je Switchsysteem kunnen worden aangeschaft. Dit maakt de Switchversie direct interessanter.
Het zou tof zijn als Epic Games samen gaat werken met Nintendo zodat je straks een Mario, Link of andere Nintendo gerelateerd kostuum kunt dragen binnen Fortnite. Zelfs als je skin alleen zichtbaar is voor andere Nintendo Switch gebruikers is het een leuke toevoeging voor de Nintendo fans die direct het spel binnen hebben gehaald toe Fortnite Switch werd onthuld.
134357

Touch controls voor de menu's

Als laatste mag de Nintendo Switch wel het één ander aan positieve punten lenen van de iPad versie. Zo heb je op je Nintendo Switch mooi een touch screen zitten, dat goed zou kunnen worden ingezet bij dit spel.
Voornamelijk in de menu's zou het fijner zijn als de game ook gewoon gebruik zou maken van deze touch controls. Zo kun je heel makkelijk van scherm veranderen of een andere modi selecteren. Met hetzelfde gemak nodig je dan vrienden met één tik met de vinger uit voor je match. Alles zou een stuk makkelijker kunnen zijn dan het huidige luxe probleem de menu's alleen met de knoppen te kunnen bedienen.
134358

Remappable buttons

En als we het dan toch over een alternatieve manier van besturen voor de menu's hebben, dan is een alternatieve besturing voor het spel ook fijn. Bijvoorbeeld doordat je zelf kunt kiezen wat je besturing wordt in een speciaal daarvoor ontworpen menu.
Met de remappable buttons kun je zelf instellen hoe de besturing het fijnst in jouw handen ligt. Op die manier speel jij de Nintendo Switchversie met de beste comfort. Merk je dat je makkelijker met de X-knop schiet, dan verander je dat toch gewoon in de schietknop? Op deze manier geeft Epic Games iedereen de optie om zelf de meest toffe ervaring uit het spel te kunnen halen.
Met de juiste besturing, behaal jij Victory Royale!